Follow

personal blog and tip

Owner: Rayyanchairulle

Listed in: Personal

Language: English

Tags: Tip, personal blog, info, segmen, tutorial

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
1,257
Total Page Views:
2,083
Total Hits Out:
59
Traffic Chart

Latest Blog Posts for My Life My Story

  • Maaf Awak sekadar Kawan
    on Aug 1, 2014 in TIP
    HI semua Pastinya semua dalam mood Hari Raya lagi kan.?yea lah Puasa sebulan Raya pun mahu sambut sebulan juga lah kanTapi Yang pastinya Hari Raya lah hari untuk mengumpul sebanyak mungkin koleksi duit raya lepas tu bolehlah berbelanja seakan un...
  • Diakah BBF ku??? by Rayyan Chairulle
    on Jul 27, 2014 in TIP
     Hi Semua..Sebelum Rayyan nak meneruskan niat meroyan hari ini.Rayyan nak ambil kesempatan nak ucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitril buat rakan blogger,rakan-rakan silent yang mengikuti blog Rayyan.Ok lah sebelum Mood raya merasuk keda...
  • Tip Cara hadapi perpisahan...
    on Jul 24, 2014 in TIP
     Hi semuaMungkin ada yang mengatakan ia agak sukar lebih lebih lagi kalau ikatan persahabatan itu telah lama terjalin.seperti Rayyan sendiri juga pernah melalui saat perpisahan dengan insan yang Rayyan kagumi namun takdir telah tertulis perpisah...
  • Bagaimana untuk hidup melalui Tip cara Rayyan Chairulle
    on Jul 22, 2014 in TIP
    Hi semua .Hari ini entri Rayyan berkisar tentang kehidupan seharian kita. pernah tak korang terfikir ada antara kita beria-ia nak belajar menguruskan kehidupan korang melalui tip-tip yang korang baca?ada juga yang begitu taksub dengan pelbagai t...
  • Alamak kekasih ku Psiko! by Rayyan Chairulle
    on Jul 22, 2014 in TIP
    Hi semua..Alhamdulillah walaupun agak kurang sihat hari ini tapi Rayyan masih diberi kesempatan untuk berkongsi pandangan dengan rakan Rayyan yang bertanya pada Rayyan apa yang perlu dia lakukan pada kekasih dia yang jenis Psiko.Agak menakutkan juga...
  • Tip Jimat Berbelanja menjelang Syawal
    on Jul 21, 2014 in TIP
     Hi kalian semua,Alhamdulillah hari ni Rayyan nak kongsi dengan korang semua cara cara nak jimat berbelanja.agaknya berapa ramai antara kita yang mampu untuk mengawal nafsu ketika berbelanja?terus terang Rayyan katakan tidak mudah untuk mengawal...
  • Tip 5 Sebab Diet korang Hancur
    on Jul 21, 2014 in TIP
    Hi kawan kawan semua..kali ni Rayyan nak share dengan korang 5 penyebab diet korang gagal.korang jenis gemar berdiet?tapi bila korang timbang berat badan korang semakin memberat korang pun cepat cepat mencatu setiap makanan yang korang ambil,kononnya...
  • Be Popular Like Felixia Yeap @ Raisyyah Rania Yeap
    on Jul 20, 2014 in TIP
    Hi everybody,What do all popular people have in common? Do they all wear the same clothes? Have the same hair? Say the same things? Of course not. There are popular people all over the world, enjoying their social network, work, and wherever they go.
  • Tip Cara Nak Nasihati kawan baik by Rayyan Chairulle
    on Jul 20, 2014 in TIP
    Hi semua..Hari ni Rayyan nak buat entri dalam bahasa melayu boleh tak ?asyik dalam bahasa english ubah sikit ikut selera tekak kemelayuan yang ada dalam diri rayyan ni hahahhahaok lah abaikanlah mula entri jer rayyan dah merapu rapu.sebenarnya rayyan...
  • Beautiful And Mouthwatering Photos Of Edomae Sushi
    on Jul 19, 2014 in CUISINE
    Hi everyone,Happy weekdayThe modern nigiri sushi we know was invented as fast food for busy travelers in 18th Century Tokyo (known then as Edo). Bite-sized grabs of rice and raw fish were treated with kelp, vinegar, light soy sauce, herbs and other z...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close