Follow

blog for health, beauty and love :) shaklee is my passion

Owner: saidahhamizah

Listed in: Health

Language: Malay

Tags: shaklee, set kurus shaklee, set gemuk shaklee, set kesuburan shaklee, set menyusu shaklee

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
1
Page Views this Month:
1
Total Unique Visitors:
2,097
Total Page Views:
4,858
Total Hits Out:
36
Traffic Chart

Latest Blog Posts for vitamin de royale

  • Jus Vivix anti penuaan
    on Jan 11, 2015 in vivix shaklee
    Tubuh kita terdiri dari sel-sel yang tidak terbilang jumlahnya. Sel-sel kita menajalani ‘kehidupan’ sepertimana manusia sendiri, misalnya bernafas, makan dan berkumuh.   Sel kita memerlukan pemakanan seimbang yang optimum untuk kekal sihat dan k...
  • Doa penawar penyakit
    on Jan 10, 2015 in tips vivix shaklee
    Assalamualaikum w.b.t Setiap penyakit ada ubatnya. Firman Allah SWT dalam Surah Al-A’raaf ayat 55 yang tafsirannya: “Berdoalah kepada Tuhan kamu dengan merendah diri dan dengan suara perlahan-lahan. Sesungguhnya Allah tidak suka kepada or...
  • kelebihan Vivix shaklee vitamin ajaib di duniaWOW…Bulan Januari 2015 ni dimulakan dengan promosi terhebat dari Shaklee. Beli 2 VIVIX Diskaun 60% + FREE membership shaklee lagi….stok untuk setengah tahun tak habis nih..sape tak nak memang RUGI BESAR…Dapat sepasang camni, satu ba...
  • Alfalfa shaklee menjadi punca demam
    on Jan 3, 2015 in Produk Shaklee Shaklee
    Benarkah alfalfa shaklee menjadi punca demam? Ramai yang mengambil alfalfa shaklee ni akan merasa badan sedikit panas, dehydrate terutmanya yang pertama kali mengambilnya. Jika anda dapati badan panas, dehydrate selepas mengambil alfalfa shaklee, itu...
  • Kereta sewa shah alam murah
    on Jan 2, 2015 in isu semasa
    Banyak sangat cuti awal tahun ni kan? Mesti ramai yang nak bawa family jalan2…nak2 pula cuti sekolah dipanjangkan ni kan?.. Jom belek2 koyt2 ada kereta sewa yang sesuai untuk anda dan keluarga..Area kereta sewa ni di shah alam,..Tapi kawasan se...
  • Vita-lea for children chewable multivitamin kanak-kanak terhebat shaklee di abad ini  Tahun ini kami dikejutkan dengan kemunculan vita-lea for children, multivitamin kanak-kanak yang hebat satu masa dulu…Dah 2 tahun tak de production ni, tetibe tahun ini dimulakan dengan berita yang sangat best ini.SIAP ADA PROMOSI LAGI..
  • 10 petua hilangkan keputihan semasa hamil
    on Dec 23, 2014 in tips
    Pernah tak anda mengalami keputihan dan gatal-gatal yang teruk semasa mengandung atau hamil? Tahukah anda keputihan merupakan satu perkara yang tidak boleh diambil ringan semasa hamil kerana vagina adalah tempat yang paling dekat dengan janin dan kep...
  • 5 PETUA BAYI DEMAM
    on Dec 20, 2014 in tips
    Baby saya baru 2 bulan dah demam.Panick kejap.Dulu anak 1st lepas 6 bulan baru ada demam2.Ni jangkit kakak dia la ni batuk2.Saya dapat petua baru ni untuk bayi demam.Dulu masa time kakak tak tau pula pasal petua ni 5 PETUA BAYI DEMAM PETUA 1: ambik a...
  • Jangan beli DIY barang yang diperbuat dari babi
    on Dec 14, 2014 in isu semasa tips
    Mengucap panjang dulu,istighfar banyak2.Ramai antara kita suka pergi DIY kan?termsuklah saya.Semua barang beli kat DIY.Selain comel harganya murah… Tapi kita tengok tak label belakang tu ianya diperbuat daripada apa?Salah satu sebab kita tak bo...
  • Resepi Susu Almond untuk banyakkan susu (dengan gambar)Tetibe teringat susu almond yang pernah kawan bawa dari dubai dulu.Sedapnya minum sejuk-sejuk.Kat Malaysia ni susah nak dapat susu almond kotak or dalam tin tu.Tapi kalau kat overseas memang banyak dijual kat kedai runcit pun ada. Kenapa saya teringa...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close