Follow

Ne ket webfaqe mund ti gjeni te gjitha humoret shqip siq jan stupcat, o sa mire, qa ka shpija, apartamenti 2xl, dhe shum humore tjera...

Owner: tonkeri

Listed in: Humor

Language: Other

Tags: humor shqip, o sa mire, qa ka shpija, stupcat, apartamenti 2xl

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
9,451
Total Page Views:
17,352
Total Hits Out:
32
Traffic Chart

Latest Blog Posts for HumorShqip

Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close