Follow

just a simple blog

Owner: kriell

Listed in: Personal

Language: English

Tags: Personal, Humor, Lifestyle

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
4
Total Page Views:
25
Total Hits Out:
43
Traffic Chart

Latest Blog Posts for KhairiL's Lifestyle

  • Tak Ada Kesedaran
    on Jul 28, 2009
    Jap nak berpantun 2 kerat dulu sebelum mula berceloteh:Kura kura dalam perahuPura pura buat tak tahu1st memang aku benci dengan sikap orang orang macam ni, dah pinjam barang or something else tak reti nak pulangkan balik, dah tu siap buat harta lagi.
  • Kisah Disebalik Jarang Update
    on Jul 24, 2009
    Hai salam semua...sedikit ringkasan untuk minggu ni, memang sibuk gila sehingga tak ada masa nak tengok blog sendiri dan lawat blog lain...terbukti buat kerja last minute membuatkan aku menjadi seorang yang sangat rajin, hoho serius tak tipu...aku cu...
  • Siaran Tergendala
    on Jul 21, 2009 in Jiwa Kacau
    haha hehe hihi hoho huhuJiwa kacau kepala serabutFikiran buntu otak pusingTakut kalut aku serabutMinda kosong hati tak senangMakan kenyang tidur tak lenaTidur lena mampi tak basahSuka duka lama lama boleh jadi gilaSemangat kuat aku bukan pengalahHehe...
  • Siapa Cepat Dia Dapat
    on Jul 18, 2009 in spot the difference
    Ni hanya entri re-post yang ada dalam draft yang aku katakan dalam entri sebelum ni...dibawah terdapat 2 gambar yang sama tapi ada beberapa berbezaan yang aku sendiri buat buat tak tau...jadi apa yang perlu korang buat ialah spot the difference seber...
  • Perhubungan Dua Hala
    on Jul 16, 2009 in Suka-Suka
    Aku baru tamat menjalani praktikal pada jumaat minggu lepas...sebaik habis praktikal, aku ada sedikit urusan di Seremban, KL dan beberapa tempat lain selama 2-3 hari...selama 2-3 hari juga aku tak online, satu rekod baru untuk aku...haha, aku ada bua...
  • Akaun Apa Yang Korang Guna
    on Jul 12, 2009 in Tips Info
    antara akaunĀ² yang kita boleh follow di blog lain sekarang ni, tapi hanya beberapa saja yang aku pernah gunaSalam semua, entri ni dah lama aku nak tulis sebab ada beberapa orang tanya masalah ni kat aku, tapi masih terbengkalai dalam draft jadi hari...
  • Ada Apa Dengan Warna Dan Perkataan
    on Jul 10, 2009 in Suka-Suka Info
    Lihat pada gambarajah dibawah dan sebut mengikut WARNA, bukan PERKATAANsusah ke senangLumrah manusia tiada yang sempurna...ni disebabkan kecelaruan (betul ke ayat ni) pada otak kiri dan kanan...otak kanan kita cuba untuk menyebut warna tetapi otak ki...
  • Aku Suka
    on Jul 6, 2009 in Permainan
    Bagi aku permainan lebih kepada hiburan untuk menghilangkan stress selain untuk berhibur. ada juga menjadikan mainan sebagai hobi dan ada juga yang suka di jadikan sebagai koleksi. kadangĀ² mainan juga melekakan seperti mainan elektronik jikalau tak...
  • Dilema Lelaki Ini
    on Jul 2, 2009 in Jiwa Kacau Emosi
    Entri ringkas buat semua sebab tak ada banyak perkara yang nak di ceritakan buat masa ni dan lagi satu yang ni bukan entri sedih jadi baca dalam mood yang gembira =)**********Dikala bulan Julai menjelma, aku mula membilang hari untuk menamatkan sisa...
  • Bercinta
    on Jun 29, 2009 in Cinta
    Cinta satu perkara yang abstrak dan boleh di definasikan dalam banyak perkara...cinta kepada Tuhan, cinta kepada Nabi, cinta akan kebesaran Ilahi, cinta kepada keluarga, cinta pandang pertama, cinta sesama rakan dan banyak lagi...jadi sayangi dan har...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close