Follow

Personal blog about a girl who loves books and wants to explore the world.

Owner: Fieyqa

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: personal, books, movie, student, female

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
7,237
Total Page Views:
10,403
Total Hits Out:
28
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Fieyqa Adelova

  • Notebook Giveaway By Eeca Shyaa
    on Aug 2, 2016 in giveaway
    Assalamualaikum.Just a quick update. Thanks to dearest Leyha and Tashira for tagging me! :)Dah lama usha nak join because of the prizessss (well i just love notebooks!!!) but seriously I don't have enough time to update my blog si...
  • My favourite online shop : Hermo.my
    on Jul 22, 2016 in review
    Assalamualaikum dan Hai.Hari ni aku nak share one of my favourite online shops. Pada aku, online shopping ni dah jadi macam hobi. Sebab apa? Sebab setiap kali aku bosan je aku akan cari barang online untuk dibeli walaupun aku tak perlukan pun barang...
  • Premade Template Giveaway by ErinAzmir.com
    on Jul 19, 2016 in giveaway
    Assalamualaikum. Lamanya tak join giveaway! Nampak tak betapa busynya hidup saya? Muehehe -_-Fieyqa nak tag : ♥ ♥ ♥...
  • Raya 2016 dan Zalora.
    on Jul 18, 2016 in diary zalora
    Assalamualaikum.Selamat hari raya guys! Dah Syawal ke 13 baru nak ucap. Hehehe maaf sesangat. Setiap kali buka blogger tengok dashboard masing-masing dah update pasal raya, aku je belum. Sorry, sis busy yang amat. Haha. Raya tahun ni tak meriah...
  • Stay.
    on Jul 5, 2016 in random
    I still remember how I used to keep people close to me. But as time goes by, I keep avoiding people.Kenapa eh? Aku selalu rasa takut nak rapat dengan seseorang. Sebab pada aku, everyone with whom I'm close will eventually leave me. Jadi aku pili...
  • 3 MUST-HAVE MAKEUP FOR BEGINNERS
    on Jul 2, 2016
    Assalamualaikum :)Today, let's talk about something which is very common with 'perempuan'. Hehe. Apa lagi kalau bukan.....Makeup has been a woman’s treasure and when we were little girls, we were waiting for the right age to purchase our own makeup...
  • Selamat berpuasa semua! :D
    on Jun 5, 2016
    Assalamulaikum.Dalam tak sedar, aku dah sampai tahap lupa diri sendiri ada blog. Boleh bayangkan tak betapa sibuknya hidup aku sekarang? Haha. Over je. Tapi memang sibuk sangat dari dua minggu lepas sampailah sekarang. Sekarang ni aku kat rumah, tapi...
  • Pengalaman kali pertama balik sendiri naik train.
    on May 4, 2016
    Assalamualaikum.Kalau korang baca previous entry aku yang konon-konon sedih sangat tak dapat balik rumah sebab homesick, sebenarnya aku balik juga akhirnya. Hahahahahahahahahahaha.Ceritanya begini, ceh!Petang tu aku memang dah redha sebab tak dapat b...
  • Adakah ini yang dinamakan homesick?
    on Apr 29, 2016
    Assalamualaikum dan Salam Jumaat.Minggu ni aku ada satu perasaan yang pelik sikit. Tak tahulah kenapa. Hmm. Rasa rindu rumah sangat-sangat, rindu ibu ayah, rindu adik-adik, rindu kucing. Teruk pulak tu. Asyik rasa nak menangis je T_TAdakah ini yang d...
  • Trend Baju Kurung Modern Terkini
    on Apr 26, 2016
    Assalamualaikum.Haaa pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan Mei dah kan. Puasa dah nak kunjung tiba. Raya pun dah mengintai dari tirai kamar, hehehe. Macam mana dengan persiapan raya korang? Baju raya dah beli belum? Untuk hari raya pertama mema...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close