Follow

personal blog

Owner: MissVolvo

Listed in: Travel

Language: Malay

Tags: personal blog, travel, recipe, food, ttc

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
7
Page Views Today:
8
Unique Visitors this Week:
7
Page Views this Week:
8
Unique Visitors this Month:
6
Page Views this Month:
7
Total Unique Visitors:
19,220
Total Page Views:
25,993
Total Hits Out:
15
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Miss Volvo

  • Talking To The Moon
    on Dec 11, 2016 in Video | Songs | Lyrics
    I know you're somewhere out thereSomewhere far awayI want you backI want you backMy neighbors think I'm crazyBut they don't understandYou're all I hadYou're all I hadAt night when the stars light up my roomI sit by myself talking to the moon.Trying t...
  • Pengalaman Aku Bersama Pramugari Yang Viral Tu..
    on Dec 9, 2016 in Emo Funneh
    Hello guys!Aku baru balik dari Sabah :) Masa kat Sabah aku tak layan Internet sangat. Biasa la kan bila dah bersama keluarga tersayang buat apa nak mengahadap handphone je kannn!! Bila dah balik KL baru aku teruskan activiti melayan Facebook dan blog...
  • Pengalaman Aku Bersama Pramugari MAS Yang Viral Tu..
    on Dec 9, 2016 in Emo Funneh
    Hello guys!Aku baru balik dari Sabah :) Masa kat Sabah aku tak layan Internet sangat. Biasa la kan bila dah bersama keluarga tersayang buat apa nak mengahadap handphone je kannn!! Bila dah balik KL baru aku teruskan activiti melayan Facebook dan blog...
  • 11.11 LAZADA ONLINE REVOLUTION!!!
    on Nov 10, 2016 in Lazada
    Hola!Okay aku tamao cakap banyak aku cuma nak cakap hari ni adalah hariLAZADA ONLINE REVOLUTIONSale besar-besaran wei wohoooooooooooooo!!!Click this picture for more info!!!Oh ye sebelum terlupa nah DISCOUNT CODE untuk korangz semua muah!!Okay a...
  • Gaduh!
    on Aug 13, 2016 in Emo
    Hola!Kadang aku pelik dengan perangai manusia. Bagi aku setiap manusia sentiasa diberi pilihan. Kenapa ada segelintir manusia suka memilih jalan yang membuatkan orang sekeliling membenci?Baru-baru ni aku bergaduh dengan pegawai atasan aku, nama samar...
  • [Review] Savee 4D Paper Mask - Cucumber
    on Jul 27, 2016 in Review
    Halo!Seperti yang dijanjikan sebelum ni, tiba la masanya untuk review kedua :P Kali ni aku try Savee 4D Paper Mask - Cucumber. Review sebelum ni boleh baca kat SINI ye :)This is the first time I tried on 4D masks, and frankly speaking I don't like it...
  • American Tourister
    on Jul 11, 2016 in Hmmmm..
    Hola!Luggage is a traveller’s best friend.Beli luggage besar ni baru hati aku puas kot? Luggage Polo yang aku dah pakai lebih 5 tahun tu dah tercabut roda hahaha. Luggage GARFIELD yang aku redeemed kat Guardian tu pula size 18" je. Travel untuk 2 h...
  • Hari Raya!
    on Jul 4, 2016 in Hmmmm..
    Hola!Uols dah beli baju raya ke? Tahun ni tema apa? Tahun ni raya kat mana?Raya belah suami ke raya belah isteri? Tahun iols raya belah husband. Last year giliran iols so raya this year giliran husband.Raya dekat KL.Mama jahitkan baju kurung mod...
  • Laksa Paling Sedap Di Dunia!
    on Jul 1, 2016 in Yummy Tummy
    Hola!Aku bukan la peminat laksa. Aku tak makan laksa dua tiga tahun pun aku tak kisah. Kiranya laksa tu makanan yang sangat mustahil aku nak cari haha. Suatu hari tu tetiba mama (mil) beli laksa. Tengok kuah macam menarik je. Aku pun coba la sikit..
  • Asam Laksa Paling Sedap Di Dunia!
    on Jul 1, 2016 in Yummy Tummy
    Hola!Aku bukan la peminat asam laksa. Aku tak makan asam laksa dua tiga tahun pun aku tak kisah. Kiranya asam laksa tu makanan yang sangat mustahil aku nak cari haha. Suatu hari tu tetiba mama (mil) beli asam laksa. Tengok kuah asam laksa tu macam me...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close