Follow

Blog ini di bina atas dasar untuk mengumpul informasi, aktiviti, komuniti dan yang berkaitan dengan hal-hal ehwal Universiti Teknologi Mara dan untuk bacaan umum.

Owner: uitmsi

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: tips blejar, tips kewangan, info belajar, uitm, pelajar uitm

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
435
Total Page Views:
1,100
Total Hits Out:
13
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Info Pelajar

  • UiTM Business Conference -Awesome Voice 2016
    on Apr 19, 2016 in Student UiTM
    Info mengenai program "UiTM Business Conference -Awesome Voice 2016" yang bakal berlangsung pada 22-24 April ini! Info mengenai program "UiTM Business Conference -Awesome Voice 2016" yang bakal berlangsung pada 22-24 April ini! 😆 p...
  • Cara untuk Solat Sunat Taubat
    on Apr 18, 2016 in islamic panduan solat sunat Student
    Assalamualaikum W.B.THari ini kami akan kongsi bersama anda, Cara untuk menunaikan solat sunat taubat buat anda semua. Selamat beramal kami ucapkan. Moga ALLAH SWT mengampuni dosa-dosa kita sebagai hambanya yang sememangnya tidak akan lari dari melak...
  • Tips Temuduga Pelajar Senibina
    on Apr 17, 2016 in Student Tips UiTM
    Assalamualaikum W.B.TAlhamdulillah atas permintaan seorang adik ni nak tahu tips temuduga pelajar senibina, so admin pon cuba untuk buat satu entry khas untuk semua bakal pelajar architecture cewah. Kodang dah buat semakan upu kan ? Walaupun admin ta...
  • Tips Diet / Pemakanan Yang Sihat Buat Pelajar
    on Apr 17, 2016 in makanan Student Tips
    Rasanya semua orang mahu memiliki badan yang ideal. Ingatlah untuk mendapatkan badan yang ideal sebenarnya bukan satu perkara yang sukar. Semua orang tak kira umur atau pangkat mampu untuk memiliki badan yang ideal, tetapi sengan syarat anda mestilah...
  • Fahami Bacaan Dalam Solat Anda
    on Apr 16, 2016 in Tips
    ...
  • Doa - Doa Yang Elok Diamalkan Oleh Pelajar
    on Apr 15, 2016 in Quotes Student Tips UiTM
    ...
  • Cara Berjimat Untuk Pelajar
    on Apr 14, 2016 in Kewangan Student Tips UiTM
    Susah sebenarnya menjadi seorang pelajar universiti ni.Assignment sana sini, kelas yang kadangkala boleh berlanjutan sehingga malam, masa untuk belajar yang sangat padat dan sebagainya.Tetapi, sedarlah itu merupakan lumrah sebagai seorang pelajar and...
  • Tips Amalan Gaya Hidup Sihat
    on Apr 13, 2016
    ...
  • Cuba 'describe' course korang !
    on Apr 12, 2016
    Cuba 'describe' course korang dalam penerangan paling simple & menarik audience utk tahu apa yg korang study. [Quote tweet ini] @Si_state— UiTM Seri Iskandar (@uitm_si) April 12, 2016 Antara jawapan yang kami dapat hihi.Course aku jiwang sebab...
  • Teknik / Tips Menyimpan Untuk Pelajar
    on Apr 11, 2016 in Kewangan Student Tips
    Teknik ini adalah gabungan teknik menyimpan oleh individu yang terkenal dalam pengurusan kewangan seperti Shamsuddin Kadir, penulis buku Hidup Tenang Walaupun Berhutang, Arkad, orang terkaya di Babylon dan Abang Abu, pengasas Mekanik Wang.#1 – Simp...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close