Follow

blog.dhiyafaris.com is a blog dedicated to street fashion, trends, lifestyle, musics, movies, art, internet, contemporary culture and many more. enjoy :)

Owner: dhiyafaris

Listed in: Entertainment

Language: English

Tags: dhiyafaris, blog, design, money, music

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
2,091
Total Page Views:
3,318
Total Hits Out:
58
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Sleep With One Eye Open

  • Selamat Berpuasa!
    on Aug 21, 2009 in Write
    wahhh.. rasa macam tak percaya, sekejap je masa berlalu.. dah sampai pun bulan ramadhan so,kepada korang semua puasa penuh tau! aku pun nak puasa penuh tahun ni.. insyaallah HAPPY FASTING MONTH TO ALL MUSLIM! www.dhiyafaris.com | www.klikpop.co...
  • Third Eye Blind - Ursa Major
    on Aug 19, 2009 in Music Review News
    Third Eye Blind, "Ursa Major" (Megaforce). Following a six-year break between full lengths, alt rock veterans Third Eye Blind again walk a fine line between aggression and a deft pop sensibility on their latest, "Ursa Major." Frontman Stephan Jenki...
  • Percuma Template Minisite Untuk Wordpress
    on Aug 19, 2009 in Review Free
    hello guys. kali ni aku nak kongsikan 1 lagi benda best.. iaitu Minisite Wordpress. apa yang bagusnya tentang Minisite Wordpress ni adalah,korang tak payah bersusah payah bermain dengan HTML untuk menyiapkan minisite. dengan hanya menggunakan wordpr...
  • Pakej Photoshop
    on Aug 14, 2009 in Review Art
    Photoshop merupakan salah satu perisian yang seringkali digunakan oleh golongan pereka design untuk menghasilkan grafik yang menarik dan profesional.. Dunia grafik bukan lagi suatu yang asing dalam masyarakat kita pada hari ini. Setiap hari kita dis...
  • Pakej Evolusi Internet
    on Aug 10, 2009 in How to
    ok guys,kali ni nak kongsikan dengan korang 1 produk di internet yang terlampau amatlah bagus.! Pakej Evolusi Internet. Berpuluh-puluh produk dalam 1 pakej dengan harga yang murah! tapi apa yang penting sekali,kalau korang beli produk ni, korang a...
  • Mini Site Profits Exposed
    on Aug 9, 2009 in Free Write
    I have a quick question for you. Have you been putting off creating a mini site, because you don't consider yourself a "techie"? If you have, then I've got some exciting news for you which will allow you to finally have a mini site of your own, wit...
  • Url & Email Myspace
    on Aug 7, 2009 in News
    ...
  • Cova Beat Part 1
    on Aug 6, 2009 in Event Music
    ...
  • Aku Dapat $24.5 Million!
    on Aug 4, 2009 in Write
    Whoaaa!! $24.5 Million! bukannya sikit tuu.. best gilaa! nak beli kereta. nak beli rumah. nak beli macam-macamlah! macam tak percaya,umur semuda aku ni dapat duit sebanyak tu. inilah yang dinamakan "rezeki".. syukur alhamdulillah.. Attn: Dhiya Fa...
  • What Is That File?
    on Aug 3, 2009 in Website Review
    hallo semua..sorry lama tak update blog ni. sekarang ni ni aku dah start busy balik, maklumlah.. sekarang ni aku dah bergelar "pelajar" semula. ok,kali ni ada nak share sikit dengan korang tentang 1 website yang membolehkan korang mengenal pasti ma...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close