Follow

MACAM-MACAM ADA,KOLEKSI SUAM-SUAM KUKU

Owner: kujet77

Listed in: Entertainment

Language: Indonesian

Tags: AWEK, BLOG, 3GP, CERITA, GADIS

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
1
Total Page Views:
1
Total Hits Out:
292
Traffic Chart

Latest Blog Posts for cactus-koleksi

  • Ina Coursemate (Doggie)
    on Aug 27, 2009 in koleksi cerita
    Ina Coursemate (Doggie) Aku sedar, hidup aku dan Ina semakin rosak. Kami sudah ketagihan bercumbuan dan berasmara. Perbuatan sumbang kami sudah menjadi sebahagian daripada rutin harian. Cutinya hanya ketika Ina period sahaja, lantaran dia tidak su...
  • ANIS PART 2
    on Aug 27, 2009 in koleksi cerita
    Di sekolah Anis memang jadi tumpuan budak lelaki. Ini sebab badan Anisyang berisi dan sedap. Tetek Anis mengembang dari sehari ke sehari danpunggung Anis juga begitu. Pengalaman pertama Anis dengan lelaki ialahsemasa Tingkatan 1. Nama boyfriend Anis...
  • ANIS PART 1
    on Aug 27, 2009 in koleksi cerita
    Anis mula mula kenal erti sex sejak kecil lagi. Lebih kurang umur 12tahun. Pada waktu itu, Anis terdengar ibu Anis merengek rengek kecildari dalam biliknya. Anis masa itu terjaga tidur kerana terasa dahaga.Lalu, Anis hendap di celah pintu bilik ibu A...
  • Lancapkan Abang Angkat
    on Aug 27, 2009 in koleksi cerita
    Lancapkan Abang AngkatMula-mula abang Man ambik aku balik sekolah. Pastu dia bawak aku jenjalan kat are town. Kita orang gi makan-makan, jalan-jalan pastu dia ajak aku lepak kat Mall. Dia parking kereta kat parking paling atas. Tak banyak kereta park...
  • Bukan Salah Lelaki
    on Aug 27, 2009 in koleksi cerita
    Bukan Salah Lelaki Akak tak tau sangat menaip komputer ni. Tapi boleh je l;ah buat hilang boring bila tak ada apa nak buat ni. Laki akak sekarang ni kat hospital, baru lepas buat operation batu karang. mungkin minggu depan keluar lah dia. Akak bar...
  • 3GP DATANG LAGI DENGAN LEBIH MANTAP...
    on Aug 27, 2009 in 3gp
    awek-tudung-kena-jolok-dgn-timun.3gp http://www.ziddu.com/download/6146454/awek-tudung-kena-jolok-dgn-timun.3gp.html LiSA_sKUDai.3gp http://www.ziddu.com/download/6146453/LiSA_sKUDai.3gp.html burit_kecik.3gp http://www.ziddu.com/...
  • UITM lesbian
    on Aug 27, 2009 in koleksi cerita
    UITM lesbian Cerita ni bermula bulan lepas. Dekat rumah aku, ada awek bernamaSeha. Dia belajar di ITM dengan aku. Dah lama jugak aku perhatikanjiran aku tu, tapi aku baru dapat kenal dengan dia masa dia langgarkereta aku. Rumah aku dengan rumah di...
  • 3gP...CEPAT SEDUT....
    on Aug 20, 2009 in 3gp
    Golok_jari.3gp http://www.ziddu.com/download/6120916/Golok_jari.3gp.html diremas_papa.3gp http://www.ziddu.com/download/6120915/diremas_papa.3gp.html niza_kelantan.3gp http://www.ziddu.com/downloa...
  • on Aug 20, 2009 in koleksi cerita
    Atie sayang Kejadian ini benar-benar berlaku kira-kira 12 tahun yang lalu dantetap segar dalam ingatan dan kadang-kadang aku melancap sendirianbila terkenangkan peristiwa itu!!Sebenarnya perkenalan aku dengan Atie ini bermula masa aku menyewasebua...
  • on Aug 20, 2009 in koleksi cerita
    Teransang aku berkawan dengannya dah setahun lebih . segala rahsia ku telah diketahui olehnya . jadi oleh kerana kami telah mengetahui isi hati masing masing maka terjadilah satu cerita . pada malam tu kami keluar berjalan jalan , lepas berjalan k...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close