Follow

I STAND UP FOR MY PRIDE,I DON'T WANNA BE JUST LIKE ANYONE.IN THIS WORLD I CANNOT HIDE,I MUST FINISH WHAT I HAVE BEGUN.GOT A PICTURE IN MY MIND,OF THE WAY THAT I WANNA BE,SO I SEARCH UNTIL I FIND THE POWER INSIDE OF ME.

Owner: Lilorina

Listed in: Personal

Language: English

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
18,048
Total Page Views:
29,442
Total Hits Out:
83
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Bie Azreena

  • Pehh Tebaek
    on Feb 17, 2011
    Tetibe arinie teringin sangat keluar makan kat luar. So terus pi gerak ke Bunut Branch kalau i tak silap dekat 2bulan tak jejak Oooo dah sampai je sorang-sorang plak ternganga baru perasan restaurant tuu bewajah baru luar dalaman semua di ubahsuai...
  • Giler Traffic
    on Feb 16, 2011
    Pic traffic light takde kena mengena dengan posting yang saya buat kalinie sebab dah letih cari kat pacik google terus rembat letak nie....Bebalik dengan topik asal mengenai GILA TRAFFIC agaknya semua blogger dah tahu malah korunk pun pernah hadapi...
  • Salam Maulidur Rasul
    on Feb 15, 2011
    Selawat dan salam ke atas junjungan Nabi Muhammad SAW...
  • Oh No!!
    on Feb 14, 2011
    Damn!!!Orang yang buang bayi lagi kita sedih tengok bayi ditinggalkan begitu saja. Mula la kita sumpah serana orang tu dah sah-sah takde hati perut langsung....inikan pulak orang yang makan janin segala.OMG dah takde benda lain lagi ker nak dimakan!!
  • Kreatifnya!!!
    on Feb 10, 2011
    Kreativiti kat manapun boleh dicetus.....telor pun boleh maa...comel giler!!! Lepasnih boleh la wat macamnih..... kih3...
  • Go Guys
    on Feb 5, 2011
    Malam minggu duk layan MTV pasal ada Golden Disk Awards Pehhhhh....!!!!!!semuanya terbaek.Boleh la layan sampai habis....So, i bw n drop komen tadi pun yang sempat-sempat je dahtu terus offline ehehe.Apa yang best sebab ada nie..Super Junior......Enj...
  • Nakal Masa Sekolah
    on Feb 4, 2011
    Kenangan masa sekolah sentiasa terpahat lebih-lebih lagi kenangan tuu berkenaan dengan kenakalan kita sendiri. Tak kesah nakal tuu tahap mana... Terserlah sangat fikiran waktu tuu tak matang ehehe....Korunk nakal tak tym sekolah dulu? Kenakalan apa y...
  • Luangkan Masa Tengok Nie
    on Feb 4, 2011
    Harinie meluangkan masa nonton AL JAZEERA cehhh....tetibe je tengok nih.Kalau takde berita hangat nie takdenya ditengok.....alih-alih duk tengok chanel lain.Penuntut Brunei dah pon selamat sampai ketanahair hari rabu lepas 2Feb menggunakan pesawat pe...
  • Gong Xi Fa Chai
    on Feb 2, 2011
    Gong Xi Gong XiHappy CNY to my beloved kazen kat Kb aka Kuala Belait N blogger Too...-Nanti pagi gi kb yahooooo--Main bunga api n mercun jap..... Jom-...
  • Blank...
    on Jan 28, 2011
    Korang pasti pernah rasa situasi bila otak kita tetibe je blank,dah tak tahu nak fikir apa!!!Betul tak......?!lebih-lebih lagi nak update blog... walaupun hal nie tak berapa penting bagi sebilangannyaTETAPI.....bagi yang betul-betul seorang blogger a...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close