Follow

"This is My blog,My Wall and My Place To Share"

Owner: penyurebus

Listed in: Entertainment

Language: English

Tags: Entertainment, Free Downloads, Muat Turun Percuma, New Movies

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
1,009
Total Page Views:
1,450
Total Hits Out:
108
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Anything Else?

  • The Other Guy 2010
    on Nov 24, 2010 in Free Movie Download
    Video Kualiti Tinggi DVD Rip. Details Official Sites: Official Facebook | Official site | See more » Country: USA Language: English Release Date: 14 October 2010 (Malaysia) See more » Filming Locations: 9 Broadway, Manhattan, New York City, New...
  • Download National Geographic Inside Mecca
    on Feb 14, 2010 in For Share
    Nak tengok National Geographic Inside Mecca tak?dokumentari mengenai Mekah...jom download free je,anda hanya perlu click link dibawah,satu persatu ya,jangan gelojoh..haha,selamat mencuba.. Ni video contoh : Click disini untuk download full movie:...
  • Rindu la plak..
    on Feb 14, 2010 in Hidupku
    Salam buat semua pengunjung yang masih sudi berkunjung ke blog aku yang tak lah seberapa hensem ni pon,dah lama sgt tak post ni ha,maklumlah dah berkerjaya ...haha,poyaw.. Kaki lima didalam kota lama Yaman Actually aku nak cite skit je kat sini,bet...
  • Rahsia Zikir (Part 1)
    on Dec 30, 2009
    Hafiz ibnu Qaiyim R.A. adalah seorang ulama hadis yang termashur, di dalam risalah Al-Wabil beliau menggariskan beberapa kelebihan berzikir antaranya: * Zikir menjauhkan syaitan dan melemahkan kekuatannya * Zikir menyebabkan Allah redha * zikir me...
  • Cara Penjagaan Hamster
    on Dec 24, 2009 in For Share Penjagaan Binatang
    Salam buat semua,kali ni aku nak kongsikan maklumat mengenai Hamster pulak,mungkin ada diantara kamu semua yang telahpun memelihara Hamster,ataupun berminat tetapi takut untuk memeliharanya kerana tidak tahu penjagaannya .Jadi disini aku bentangkan p...
  • Kisah Teladan (Menilai Prestasi Diri)
    on Dec 22, 2009 in Motivasi Kisah Teladan
    Seorang Pekedai bercerita"Ada seorang lelaki bernama Zakaria berumur 20 tahun,pada suatu hari dia datang membeli barang di kedai saya,kemudian dia keluar dan terus menuju ke pondok telefon dihadapan kedai saya,dia pun menelefon seseorang yang berbuny...
  • Free Download Naruto Shippuden
    on Dec 18, 2009 in New Sites
    Adakah anda masih tercari-cari website yang anda dapat download Naruto Shippuden secara percuma,tak perlu sign up,dan tak perlu bayar yuran bulanan... Jemputlah ke Website ni ANIME ,dan anda boleh download Naruto dari episod yang paling awal sehingg...
  • Cipta Avatar Sendiri
    on Dec 17, 2009 in New Sites
    Ni avatar rasmi aku,ada rupa cam aku tak?..hehe Jom reka avatar menggunakan kehebatan anda yang telah lama terpendam(cewah,ayat power),dalam beberapa hari ni aku terjumpa banyak website yang ada kemudahan mencipta avatar/kartun yang kita dapat guna...
  • Cerita Lawak
    on Dec 16, 2009 in Cerita Lawak
    Lawak Bola Kenapa masa perlawanan bolasepak adalah 45 minit, dan bukannya 30minit ataupun 1 jam (utk separuh masa)? Saintis sukan dan pemain-pemain veteran juga tidak dapat memberikan jawapan yang tepat. Di dalam kemusykilan tersebut, ada seseoran...
  • Cara Download Youtube
    on Dec 12, 2009 in For Share
    Korang pernah terfikir tak?ada ke website yang menyediakan servis download video Youtube percuma,yang mana semua video yang korang rasa menarik dan gempak,korang boleh download kat situ free je.Kalau ya,aku bagitau la sikit mengenai beberapa website...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close