Follow

Berkongsi cara dan tips jahitan manik dan sulaman benang. Selain itu menceritakan pengalaman hidup di eropah, percutian yg menarik di Eropah serta tips Ebay dan bisnes.

Owner: sterne

Listed in: Home & Garden

Language: Indonesian

Tags: embroidery, cuti, resepi, ebay, manik

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
23,167
Total Page Views:
42,603
Total Hits Out:
136
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Travelling, Embroidery and Bussiness

  • Selidiklah Kebenarannya
    on Jan 16, 2012 in Isu Semasa Kehidupan
    Bismillah Assalamualaikum wbt Berada di tanah air sendiri, kadang² terasa lemas dengan berita² yang dihidangkan tanpa kesahihan, malah lebih buruk, sengaja diputar belit. Perkara ini menjadi semakin rancak tahun ini memandangkan PRU semakin hampir,...
  • Penang: Taman Negara Pulau Pinang, Pantai KerachutBismillah Assalamualaikum wbt Setiap weekend kami cuba merehatkan badan dan minda dengan berekreasi di taman, menghirup udara segar serta menikmati keindahan alam ciptaan Allah. Selalunya dalam 1 jam saja. 2 minggu lepas kami teringin nak jungle trek...
  • Mimpi Lagi
    on Dec 19, 2011 in Kehidupan
    Bismillah Assalamualaikum wbt Dah dekat sebulan saya berada di Malaysia. Kadang² macam tak sangka kali ni bukan balik untuk bercuti. Maklumlah, rutinnya bila balik Malaysia, mesti duk hitung² berapa hari lagi cuti. Selama sebulan ni juga, beberapa...
  • Barang hilang :(
    on Dec 2, 2011 in Kehidupan
    Bismillah Assalamualaikum wbt Sejak sampai Malaysia, baru sekarang ada mood nak update blog ni. Maklumlah nak adapt balik dengan keadaan Malaysia. Satu hari selepas sampai di Malaysia, kami balik Ganu, jumpa baba n mama. Rindu dan gembira sangat seba...
  • Rezeki tak disangka
    on Nov 11, 2011 in Kehidupan
    Bismillah Assalamualaikum wbt   Agak² gambar ni dari mana? dewan? rumah orang? hihi Minggu lepas jalan-jalan di Osnabrück (akhirnya sampai juga di sana). Tiba saja sana, fikir nak solat zohor, mula² nak balik rumah kawan, tapi fikirsemula ala...
  • Kerdilnya Kita
    on Nov 10, 2011 in Kehidupan
    Bismillah Assalamualaikum wbt Autumn pada saya musim yang paling cantik antara 4 musim sebab masa ni alam diindahkan dengan daun-daun berwarna kuning, gold dan merah. Ini pemandangan tepi tasik di Steinfurt, Germany. Saya memang suka sangat pokok ber...
  • Ikan di EnschedeBismillah Assalamualaikum wbt Setelah beberapa tahun berada di Jerman ni, sampai juga saya di Enschede, Netherland. Memang teringin sangat nak rasa ikan yang popular kat pasar sana. Ok, Enschede ni betul2 di sempadan Jerman, 40 minit dari Steinfurt.
  • Alhamdulillah, Selesai
    on Oct 27, 2011 in Kehidupan
    Bismillah Assalamualaikum wbt. Hari ni memang patut saya nukilkan dalam blog ni, sebab hari ni sangat bersejarah. hihi. Tadi memang berdebar-debar menunggu Kolloquium (Viva). Jam 13:00 Prof 1 belum sampai. Cuak juga. 15 minit lepas tu, Prof 2 sampai.
  • Terima kasih
    on Oct 27, 2011 in Kehidupan makanan iman dan hati
    Bismillah Assalamualaikum wbt Walau apa pon perjalanan hidup yang Allah tentukan untuk kita pada hari ini, bersyukur lah kita sebab masih dibangunkan dari tidur. Bangun je dari katil, “Alhamdulillah sihat hari ini”. Air masih diberi untuk...
  • Objektif Thesis
    on Oct 17, 2011 in Kehidupan makanan iman dan hati
    Bismillah Assalamualaikum wbt. Sepanjang saya plan thesis dan menulis code programming ni sangat banyak yang saya belajar. Apa yang saya buat? - Software yang di integrate menggunakan 2 languange. Tujuan software? - Satu aplikasi untuk memudahkan man...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close