Follow

outsourcing

Owner: idaba

Listed in: Business

Language: English

Tags: outsourcing

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
24
Total Page Views:
29
Total Hits Out:
102
Traffic Chart

Latest Blog Posts for outsourcing

  • What is outsourcing?
    on Feb 22, 2010 in outsourcing
    What is outsourcing? Outsourcing is a contract with another company to work for another function of company activity. Almost every organization outsources in some way. Typically, the function being outsourced is considered non-core to the business. A...
  • Lemari arsipLangsung saja kalau mencari lemari arsip dan brankas coba saja ke situs jualalatkantor.com, produknya lengkap tidak hanya lemari arsip dan brankas tapi ada juga meja kantor, meja gambar, sofa, cash box dan masih banyak lagi produk peralatan kantor la...
  • Facebook messengerSudah sering chatting di facebook? dan sepertinya chatting di facebook kurang enak. Karena menyatu di website facebook. Salah satu cara yang lain adalah menggunakan facebook messenger agar chatting kita lebih leluasa. Untuk cara-cara chatting menggu...
  • Kerudung di facebook
    on May 28, 2009 in kerudung facebook fan page
    Kemaren mencoba membikin Fan page tentang kerudung di facebook, lucu juga sih jadi setidaknya ada yang nge fans sama kerudung hehe... Ternyata juga membuatnya tidak terlalu susah, malah bisa dibilang mudah. Pembuatan fan di facebook ini tentang kerud...
  • Usb flash drives berbentuk kunci
    on Mar 27, 2009 in usb flash drives
    Gambar diatas sepertinya tidak ada bedanya, tapi kalau dilihat secara detail ternyata ada bedanya yaitu ketiga gambar diatas adalah usb flash drives berbentuk kunci. Sangat unik dan bisa jadi gantungan kunci. Untuk harga usb flash drives $14.99, $17.
  • Update lagi
    on Mar 16, 2009
    Wah dah lama banget nih blog ini ga di update, tapi gmn yah rada males update nya hehe. Jadi aja google juga males datang :D Sebenernya sih ini blog iseng-iseng aja, jadi jarang diupdate, tapi sekarang mesti di update terus minimal 1 bulan 1 kali.Blo...
  • Todd Devine HomesTodd Devine Homes brings a 20 year reputation for creative design, dependable construction and outstanding customer service to every home we build. We’re widely known and respected as specialists in granny flats and relatives’ unit, bungalows, d...
  • Outsourcing and Offshoring for the Software Industry
    on Dec 1, 2008
    The new book IT, Software and Services: Outsourcing and Offshoring by Robin Sood provides valuable insights to the world of outsourcing and offshoring for the software industry.IT, Software and Services: Outsourcing and Offshoring is essential readin...
  • Offshore Outsourcing Best Practices Increase Your Profit Margin
    on Sep 25, 2007
    When your company is forming long-term offshore outsourcing relationships with another company, the foundation of the success of this venture should be laid during the negotiation period itself. The centerpiece of this negotiation period is the Servi...
  • Outsourcing - Is It For My Business?
    on Sep 25, 2007
    There are definitely advantages, but make sure you make an informed decision! There are a lot of advantages to outsourcing, however, there are also some disadvantages. Since this is such a huge issue, and such a large decision for you to make regardi...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close