Follow

personal blog.. its very interesting.. enjoy read it.

Owner: anisroduan

Listed in: Personal

Language: English

Tags: anis, personal, love, study, hate

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
2,246
Total Page Views:
3,844
Total Hits Out:
95
Traffic Chart

Latest Blog Posts for belog cik anis

  • kadang kadang hidup ini perlu bersendirian | sunyi
    on Jul 17, 2010 in luuahan hati
    ada orang pernah kata, kalau dia bijak dan hebat menulis,mengarang cerita 1000 helaian, tak mungkin dia bijak dan  hebat berkata-kata seperti mana dia menulis. aku pun tak pasti aku tergolong dalam golongan tu atau tak. tapi aku pelik. sejak har...
  • senyum | mood aku di pagi ini bila spain menang
    on Jul 11, 2010 in spain menang
    suatu masa dulu, aku banyak habiskan masa dengan blog ni. belek-belek dashboard dan baca blog-blog yang aku follow. tapi sekarang, macam dah takde masa je aku nak buat semua tu. serius, tak sempat. ermmm. banyak jugak la benda yang aku tak tau bila d...
  • kehidupan aku kini di uitm perlis.dah lama dah aku tak menapak kat blog ni. selalu buat tak endah je. haihh. maaf. dah lama sangat tak update blog. kehidupan seharian aku kat uitm perlis ni buatkan aku tak sempat nak bercerita panjang lebar macam dulu. huhh. otak aku pun dah lembap m...
  • tak sempat nak makan sambal tempoyak banyak-banyak .
    on Jun 25, 2010 in sambal tempoyak
    kasihani la daku wahai kawan-kawan sekalian. sesungguhnya aku telah dibuang negeri. sampai hati selangor buang aku macam tu je. aku tau la jasa aku ni tak nampak langsung. tapi.. tapi.. tapi apa ? ahh. takde tapi tapi lagi. kau dah dicampakkan ke per...
  • esok akan berangkat ke perlis.
    on Jun 24, 2010 in sayu rasa hati
    pejam celik pejam celik, sekejap je rasanya masa berlalu. rasanya baru semalam habis SPM. cuti-cuti malaysia dalam setengah tahun. huh. sekejap je.. tak lama pun 7 bulan tu. mula-mula rasa bosan jugak la. dah la jadi penganggur kehormat. nasib baik j...
  • waktu exam tak boleh tidur la.. kenapa ?
    on Jun 20, 2010 in musim peperiksaan tidur
    dulu dulu kan,aku suka study tengah-tengah malam.masuk je apa yang aku study kat dalam kepala otak ni.tapi bukan setiap hari la.sebab aku ni suke tidur awal,then bangun pukul 3-4 pagi sebab nak study.waktu-waktu macam tu memang senang sikit nak belaj...
  • hari-hari hari bapa.
    on Jun 20, 2010 in selamat hari bapa
    time kecik-kecik dulu,ayah selalu tanya,sayang mak ke sayang ayah?huhu.mesti la aku cakap,sayang dua-dua sekali.tapi kadang-kadang sayang ayah lebih sebab ayah selalu belikan itu ini untuk aku yang comel ni.kadang-kadang sayang mak lebih sebab selalu...
  • cerita tentang pemadam waktu sekolah rendah dulu..
    on Jun 19, 2010 in pemadam budak sekolah cerita raba
    aahhh..tadi pergi ambik spek yang baru buat khamis lepas.mak aiihh..bila dah cuba try test tengok kat cermin tu..ehem.memang macam tak sesuai je ngan muka saya ni.aahh.lantak la.nampak nerd kot.eiii..sogan pulak eden ni haa..hari tu eden torai yo..na...
  • pinjam hak orang tanpa izin, siapa yang tak marah. betul tak ?
    on Jun 17, 2010 in marah gila-gila
    arghhh! tengah marah sangat sangat ni. marah dekat orang yang tau pinjam barang orang tapi tak tau nak mintak izin. main guna je. lepas tu, bila kita tanya, dia cakap dia tak pinjam pun. menipu la namanya tu kan?grrr! geram betul la macam ni. rasa ma...
  • apa yang best dan apa yang tak best-nya jadi anak sulung ?
    on Jun 15, 2010 in cerita best anak sulung tak best
    teringat time kecik-kecik dulu,comel je aku ni.haha.sangat comel kot.anak sulung yang sangat comel.mula dah nak perasan.korang pun dah tau lama kan blog ni blog manusia perasan macam anis.jadi,buat dunno je la kalau ada unsur-unsur perasan yang sanga...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close