Follow

this blog is about everything that i want to share with others

Owner: unwanted

Listed in: Entertainment

Language: English

Tags: software, video, wallpaper, artist, blogspot

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
175,523
Total Page Views:
440,951
Total Hits Out:
214
Traffic Chart

Latest Blog Posts for ♫♪ SHARING IS CARING ♫♪

  • Info: Panduan Perhimpunan Jalanan
    on Apr 27, 2012
    Info yang berguna berkenaan Panduan Perhimpunan Jalanan bagi:- Peserta kali pertama- Peserta yang sudah pergi banyak kali tapi tidak tahu pasal panduan.- Sudah tahu tapi kurang jelas- Tidak terlibat dengan perhimpuan, tetapi hendak tahu. - Dan a...
  • Cara Mudah Download Video Dari Youtube
    on Dec 25, 2011
    Tidak dapat dinafikan bahawa youtube adalah sumber video utama pada masa kini. Boleh dikatakan hampir semua video yang dikehendaki ada disini. So bila sudah ada video, semestinya ada juga orang yang hendak download video dari youtube.:)Kali ini aku t...
  • Beza Mengumpat dan Mengutuk
    on Oct 19, 2011
    Mengumpat dan mengutuk. Sekilas dengar seakan membawa maksud yang sama. Dua kilas dengar macam tak sama.:). Tetapi jika dipikirkan betul-betul ianya membawa kepada maksud dan perkaitan yang berbeza.Entri kali ini aku hendak katakan sedikit beza dan p...
  • Pilihan: Kawan atau Bantuan
    on Oct 16, 2011
    Mungkin sesetengah daripada anda pernah mengalami situasi untuk memilih untuk menyokong siapa jika ada kawan yang bertelagah. Kebiasaannya dalam situasi ini anda akan jadi orang tengah untuk menyejukkan keadaan. Itu jika situasi kawan-kawan.Untuk ent...
  • Dilema Perempuan Sudah Berkahwin
    on Oct 10, 2011
    Berkahwin adalah salah satu lagi perkara yang melengkapkan hidup seseorang, tidak kira samada lelaki atau perempuan. Secara generalnya, perkahwinan membawa kegembiraan kepada semua yang terlibat terutamanya mereka yang selamat diijab kabul.Sebelum in...
  • Pilihan : Facebook Atau Blogger
    on Oct 8, 2011
    Facebook dan blogger ada kekuatan masing-masing. Kalau hendak disenaraikan, boleh jadi satu entri pula nanti.:). Boleh dikatakan ketika ini kebanyakan orang mempunyai akaun facebook, dan juga kehadiran blogger juga menampakkan peningkatan.Semenjak du...
  • Soalan Biasa Lelaki Tanya Perempuan dan Kenapa
    on Sep 18, 2011
    Perhubungan antara lelaki dan perempuan sememangnya sesuatu yang agak kompleks untuk dikaji secara mendalam. Walaupun begitu kajian demi kajian telah dilakukan untuk membolehkan perempuan dan lelaki saling memahami. Walaupun tidak faham sepenuhnya, t...
  • Belajar Bahasa Terengganu (4 Perkataan)
    on Sep 11, 2011
    Salam Syawal kepada semua yang menyambut syawall. Wah² sopan sungguh aku..ha².Sebenarnya masih belum habis lagi aku beraya. Itu yang bestnya apabila beraya di Johor.:). Kalau aku beraya di kampung kat Kuantan biasanya dalam seminggu je, lepas tu ha...
  • Siapa dan Kenapa di sebalik fake profile.?
    on Aug 14, 2011
    Kes fake profile di Facebook bukan perkara yang asing lagi aku rasa. Bermula dari awal kewujudan facebook dahulu sampai sekarang ada je kes fake profile ni. Aku terpikir juga siapa di sebalik fake profile dan kenapa wujudnya fake profile.? Bagaima...
  • Koleksi Lagu Raya Untuk Tahun 2011
    on Aug 13, 2011
    Koleksi lagu raya untuk tahun 2011. Lagu yang aku rasa sedap didengar sepanjang zaman ni.:) Oleh itu harap maklum lagu-lagu raya yang ada ini bukanlah lagu raya terbaru. tetapi lagu sepanjang zaman ni dengar la untuk raya bila-bila pun, konfirm aka...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close