Follow

Blog tentang Muslim, Nasyid, Download Zikir, Zikir, Download Islamic Software, JQuery, Blog Tutorials

Owner: Affan

Listed in: Personal

Language: English

Tags: zikir, Islam, Download Isamic Software, JQuery, Nasyid

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
2,824
Total Page Views:
6,023
Total Hits Out:
85
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Critical Angle

  • Nasihat yang menambahkan dosa!
    on Jul 30, 2010 in Facebook Akhlak Jahil Murakkab
    Credit: dakotavoice Perkara lama yang perlu diambil ikhtibar. Selalu orang nasihat hendak tolong orang, ni nasihat nak bagi tambah dosa. Sila baca. Jika rasa bermanfaat, tolong share dengan rakan-rakan ye . Jazakallah fikum. Seringkali apabila ad...
  • Banding Kelajuan Blog
    on Jul 29, 2010 in Tips and Tutorials Website
    Bagi sesetengah orang, kelajuan loading blog adalah sangat penting. Blog yang berat adalah tidak bagus bagi pengguna-pengguna broadband sebab diorang terpaksa tunggu lama-lama. Bazir masa bukan. Rasanya ramai dah orang tulis pasal tips melajukan load...
  • Fakta Menarik tentang Sunglasses
    on Jul 25, 2010 in Sunglasses Artikel Articles
    Kalau yang taktau, sunglasses tu ialah cermin mata hitam. Sebenarnya tujuan sunglasses adalah bagi menghalang sinaran UV yang merbahaya tu dari mata. Tapi rasanya sekarang orang beli pun sebab nak bergaya. Bagi yang kaya selalunya brand-brand yang ma...
  • Realiti Yang Dihadapi Orang Islam
    on Jul 23, 2010 in Kartun Isu Semasa Israel Islamophobia
    Beberapa hari lepas, ramai pulak rakan-rakan di Facebook yang berkongsi komik ini. Komik ini sungguh menarik dan dilukis oleh seorang kartunis Islam yang bernama Nayzak. Komik ini menggambarkan realiti masyarakat dunia terhadap Islam. Mungkin bukan s...
  • Cadangan Pembinaan Masjid di tapak Ground Zero
    on Jul 20, 2010 in US Islamophobia Artikel
    Jika di Malaysia sedang sibuk dengan kenaikan harga minyak, umat Islam di Amerika pula  kini sedang berdepan konflik ekoran cadangan pembinaan sebuah masjid oleh Datuk Bandar New York sendiri. Difahamkan, masjid yang dicadangkan itu dijangka dib...
  • Hide and Show Widget
    on Jul 19, 2010 in Tips and Tutorials Nuffnang
    Tips dan tutorial kali ini pada pendapat saya berfungsi untuk membantu mempercepatkan loading blog, tetapi pada masa yang sama menggunakan widget-widget yang bermanfaat. Sebagai contoh, mungkin blog anda ada widget Recent Posts, tetapi pada masa yang...
  • Israel terbit animasi propaganda Mavi MarmaraSebelum ini saya pernah sentuh pasal pembohongan Israel di entry Kebodohan Tentera Israel. Konspirasi terbaru, bagi meneruskan misi mereka mengaburi orang ramai, pihak Israel melalui Israeli Defense Force (IDF) kini sedang cuba menghasilkan sebu...
  • Uji Kemampuan AntivirusAntara ciri-ciri antivirus yang baik adalah dapat mengesan virus sepantas yang mungkin. Contohnya, apabila kita menggunakan pendrive, virus mudah masuk terutamanya bagi yang menggunakan fungsi Autorun. Kali ini saya akan berkongsi tips cara-cara hend...
  • Hitler dan Konspirasi Yahudi?
    on Jul 15, 2010 in Konspirasi Holocaust Nazi
    Beberapa hari lepas saya ada terbaca note seseorang di Facebook. Ianya merupakan petikan daripada sebuah tesis phD yang akan dibentangkan oleh seseorang dan tesis tersebut adalah berkaitan Hitler. Pada pendapat saya, ianya mungkin ada konspirasi dari...
  • Saya Gersang!
    on Jul 10, 2010 in Facebook Akhlak
    Selalunya, ramai orang akan dapat Spam email dalam inbox email mereka. Paling selalu adalah yang menawarkan duit berjuta-juta rupiah dollar. Beberapa hari lepas saya terima mesej ini dalam inbox Facebook saya: Affan, I'm a female!!! i like you...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close