Follow

Painting,art digital, portraits,digital portrait, landscape painting and much more.

Owner: anesw

Listed in: Arts

Language: Malay

Tags: Painting, art digital, portraits painting, digital painting, landscape painting

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
1,309
Total Page Views:
1,618
Total Hits Out:
102
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Painting

  • Ustazah Norhayati Abdullah
    on Jul 13, 2010 in Photoshop
    Selamat...selamat...selamat...err tak tau nak tulis ape hehehehe...
  • Kaka digital painting
    on Jul 7, 2010
    Baru aku tau kaka ni handsome...aku tak minat bola.. jadi aku tak tau la kalau ada lagi yang handsome selain dia...dulu orang cakap david beckham handsome tapi aku tengok biase je...masing-masing punya mata...
  • Portraits digital anak sedare 4
    on Jun 29, 2010 in Photoshop
    Akhirnya siap jugak gambar ni...letihnyee. Setengah orang cakap kalo lukis pakai pc ni cepat dan mudah. Ahh terpulanglah..pada aku same je..nak siapkan satu2 portarait pun kadang makan 2-3 hari. Dah memang aku ni jenis slow kot...?Lantakla..dah seta...
  • Potret digital Ben Ashaari
    on Jun 22, 2010 in Photoshop
    Ade rupe Ben Ashaari tak..???kalo tak de mintak maaf banyak2 la ye En.Ben...heheheand terima kasih masukan blog saya dalam blog list En.Ben.
  • Anak sedara 3
    on Jun 17, 2010 in Photoshop
    Dah lame tak update blog ni dgn artwork...pc problem....konon...alasan lain selain malas hehehe. Gambar ni sebenarnye belum siap sepenuhnye tapi sebab dah lame terperap jadi terpaksa la siapkan ala kadar je..supaya tak sunyi sangat blog ni dari aktiv...
  • Anak sedara 2
    on May 30, 2010 in Photoshop
    ...
  • Anak sedara
    on May 22, 2010 in Photoshop
    ...
  • Test lagi
    on May 20, 2010 in Photoshop
    Test zila jalil.
  • Test lukis guna Photoshop
    on May 1, 2010 in Photoshop
    Walaupun gambar mata ni tak lawa... tapi kira ok la kot untuk orang yang baru belajar melukis.
  • Baru belajar melukis
    on Apr 24, 2010 in Traditional Media
    First time melukis..hehehe...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close