Follow

full of funny videos and stories.. written in bahasa melayu (malay language)

Owner: izuari

Listed in: Humor

Language: Malay

Tags: video, lawak, lucu, youtube, bohsia

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
1
Page Views Today:
1
Unique Visitors this Week:
1
Page Views this Week:
1
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
992,678
Total Page Views:
2,248,593
Total Hits Out:
400
Traffic Chart

Latest Blog Posts for tubelawak

  • Assalamualaikum sekalian alam
    on Dec 16, 2012
    berfikirlah wahai rakan-rakan semua.. jangan malas.. Islam mengajar anda semua untuk berfikir.. galilah pendapat anda sendiri.. sekiranya anda merasakan syariat islam mengharamkan umatnya memakan babi dan anjing, fikirlah.. kenapa Allah mengatakan be...
  • koleksi kepala bapak rakan dan taulan
    on Jul 6, 2012
    kepala bapak kau!! itulah ucapan yang selalu digunakan untuk menunjukkan sesuatu yang sangat luar biasa, atau menidakkan dengan bersungguh-sungguh, menunjukkan perbuatan yang super negatif, dan tanda tidak bersetuju dengan sesuatu fakta.. aku pun tak...
  • manusia bukan tuhan, sultan bukan dewa
    on Jul 5, 2012
    setakat yang kita tahu, hukum mengkacukkan binatang ternakan seperti ayam, itik, lembu dan kambing adalah tidak salah disisi agama (harus) dan hukum memakan haiwan kacukkan ini juga halal dengan syarat binatang yang dikacukkan itu juga halal untuk di...
  • rasa untuk merasai apa yang tidak dirasaidulu masa mula-mula tulis blog, aku selalu terfikir "sampai bila aku nak tulis blog? lama-lama nanti bila dah habis modal nak menulis, pasti aku takdak idea nak menulis dah".. aku selalu untuk cuba membayangkan apa yang aku tak pernah lalui.. contohn...
  • kisah seram disebalik filem battleship
    on Apr 15, 2012 in seram personal tentang wanita kantoi
    setiap kali hujung minggu, biasanya aku akan meluangkan masa bersama rakan-rakan.. ya lah, orang bujang katakan.. minggu ini aku dan rakan-rakan telah merancang untuk menonton filem 'battleship' di panggung wayang.. dengar ura-ura, filem ini memang s...
  • facebook punca : lupa ketika berkongsi (EP1)
    on Apr 11, 2012 in motivasi sosiologi agama
    laman sosial kini bagaikan keperluan setiap individu.. siapa yang tak ada akaun facebook boleh dikatakan ketinggalan zaman seperti hidup dizaman batu tanpa sebarang teknologi.. memang tidak dinafikan laman sosial membantu serba sedikit kehidupan manu...
  • kembali pada asalsemalam aku baru pulang ke KL dari kampung halaman aku dengan menaiki bas.. kalau menaiki bas di waktu malam dari kedah ke kuala lumpur, seperti biasa driver bas pasti akan berhenti sekali di mana-mana tempat persinggahan untuk memberi peluang kepada...
  • pernahkah anda terfikir #6 siaran animal planet
    on Jan 28, 2012 in artis tentang lelaki movie binatang
    warning : entry merapu.. kali ni aku nak share benda yang aku sangat yakin anda semua pasti tak pernah terfikir lagi.. entry ini bukanlah untuk merosakkan minda sesiapa, tetapi aku suka membuatkan orang terfikir.. bila banyak berfikir, otak kita akan...
  • nama moden untuk diberikan kepada anak anda
    on Jan 25, 2012 in keluarga baby pelik aneh
    zaman sekarang ni adalah zaman dimana semua orang berusaha untuk memberikan nama yang stylo kepada anak-anak.. nama seperti ali, abu, awang, dan rafe'ah sudah dianggap kuno mungkin kerana sesetengah ibubapa menganggap nama-nama itu bakal memalukan an...
  • pernahkah anda terfikir #5 (bahagia seketika)
    on Jan 23, 2012 in motivasi keluarga agama movie
    pernahkah anda terfikir bahawa bahagia di dunia tidak akan kekal selama-lamanya.. hal ini sangat berkait rapat dengan impian semua orang yang mengharapkan kehidupan bahagia dan senang di masa hadapan kelak.. mungkin disebabkan ramai orang telah terpe...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close