Follow

........love me only.......

Owner: lhannaeo

Listed in: Personal

Language: English

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
849
Total Page Views:
1,247
Total Hits Out:
73
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Love Blog!!

  • far away
    on Sep 23, 2010 in life
    It's premature, and love's too far away.But there are things I feel the need to sayRather than more days of silence keep.I hope for you it's not too great a leapTo hear me talking to you in this way.My fears sometimes my sentiments betray,Telling me...
  • Emo crisis
    on Sep 15, 2010 in emo emo
    tell me i'm not in my own, tell me i won't be alone,tell me wat i'm feeling isnt some mistake,help me on my feet again..You could be in a crowded room and still feel alone inside. Why this occurs...the reason is probably different for everyone. Bu...
  • Far
    on Sep 14, 2010 in mine
         could somebody take me far away?
  • will you marry me?Yes I do
    on Sep 6, 2010 in mine
    ada sapa-sapa nak propose aku dengan ayat cam gitu?serius la, dua menjak ini terasa hendak kahwin. Ini semua gara-gara geng school duk sibuk mengtag kad kahwin di laman fb. Sumpah memang bikin i  jeles, lepas tu tanya diri sendiri dah bersedia k...
  • Hi and good bye
    on Sep 6, 2010 in love song
    asyik-asyik dengar lagu ni sampai 40 x, lepas tu termenung tengok kipas pusing-pusing. Then tengok cicak berdating sambil hentak-hentak dinding. Rasa nak marah pon ada, malam tadi i borak dengan Ad.tanya kenapa A tak datang-datang, dia kata &nbs...
  • Lembik cam sotong!
    on Aug 24, 2010 in mine
    Mencabar sangat hari ini, pukul 10 pagi dah terasa lapar . Nak update blog pon dah takde macam kebiasaan dengan muka ceria, sekarang muka lembik. Bukan macam biasa terguling-guling, lepas tu golek-golek jatuh katil bangun balik layan blog. SEKARANG d...
  • They banned my facebook!!!
    on Aug 23, 2010 in omg
    click untuk pembesaran...
  • Tayang tubuh
    on Aug 23, 2010 in issues
    tadi usha berita terkini dari laman harian metro online , terguling-guling aku baca menda ni ha, korang dah baca?belom?nah, layannzz Tajuk besar : Dewi Tayang tubuh, sorok ibadah JAKARTA: Penyanyi dan bintang filem, Dewi Persik, bertegas ti...
  • boleh tidak kalau i nak berangan macam ni,boleh blah
    on Aug 22, 2010 in my story
    ahh pedulik lah kalau hanya ini dinamakan angan-angan mat jenin, lantak lah yang penting i suka dan bahagia dengan pilihan i sendiri. U nak kata apa lagi kat i?I tak kisah dah, u nak kata yes ke no ke ada i kesah??ini lah masanya nak test power mata...
  • stop
    on Aug 22, 2010 in mine
    tengah2 i tunggu bakal bantal peluk bila dah kahwin nanti datang balik sebab dia dapat on call,kena balik tempat kerja. tiba-tiba je i terdetik hati nak unblock seseorang kat page facebook i. heh, dulu i block sebab risau juga kalau bantal peluk bila...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close