Follow

sampun kesupen kaliyan boso jawi

Owner: chuin5

Listed in: Personal

Language: Indonesian

Tags: chuin, indonesia, jawa, blog, personal

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
99
Total Page Views:
201
Total Hits Out:
95
Traffic Chart

Latest Blog Posts for papan nyerat

  • Lombok
    on Mar 31, 2012 in Pengetahuan Lombok
    Kabeh wong yo ngerti yen rasane lombok kuwi pedhes, mergo roso asin wis digawe karo uyah. Terus opo sing nggawe lombok kroso pedhes? Ono zat ning njerone lombok jenenge capsaicin sing dadi biang roso pedhes. Zat kuwi saking kuwate nganti mung jumlah...
  • Posisi Nomer Telu
    on Mar 31, 2012 in Pikiran Nulis Posisi Nomer Telu
    Ning turnamen sing nggawe sistem peringkat nomer 3, mesthi kethok yen juara ketelu kuwi kathon luwih seneng tinimbang juara keloro. Sing nggawe bedhone kuwi yen tim peringkat ketelu entuk panggone karo menang, lha tim peringkat keloro entuke karo kal...
  • Boso lan Pendhidhikan Indonesia“Nyapo yo, biaya kuliahe dhewe iso larang ngono?” “Mergo pas awake dhewe daftaran, poster sing dipajang nggawe kata ‘Registration’, dadi mbayare Rp35 yuto. Jajal yen pas kuwi nggawe kata ‘Pendaftaran’, mesthi mung Rp5 yuto.” Kuwi dial...
  • Nggoleki Panggonan
    on Mar 24, 2012 in Pengalaman Nggoleki Panggonan Nulis
    Bar salah sijine misananku pindahan omah, pirang sasi bare kuwi aku lagi iso moro nyang omah anyare. Sadurunge aku mung krungu omahe misananku kuwi soko critone ibuku. Ibu ora ngrinci bentuk omahe, tapi crito sing ono hubungane thok, koyoto wingine p...
  • Alangan lan Kauripan
    on Mar 19, 2012 in Pikiran Alangan Kauripan Nulis
    Sabtu awan, 15 Mei 2010, ning salah sijine pinggir lapangan Stadion New Wembley, London. Didier Drogba nyambati lan misuhi, karo nggepuki ting gawang Porsmouth. Ora kurang soko 30 menit sadurunge, bolak-balik aksi poro pemain Chelsea ditahan karo tin...
  • Festival Film Indonesia vs Indonesian Movie AwardsFestival Film Indonesia (FFI) kuwi ajang penghargaan paling dhuwur kanggo donyo perfilman ning Indonesia. FFI pisanan dienekne taun 1955 lan terus taun 1960 lan 1967 (jenenge Pekan Apresiasi Film Nasional), sadurunge akhire wiwit dienekne teratur tau...
  • Tivi
    on Mar 13, 2012 in Pikiran Nulis Tivi
    Meh saben omah ning Indonesia duwe tivi, malah pirang omah duwe luwih soko siji. Koyo-koyo siaran tivi kuwi duweni sihir nggo sing dhelok. Akeh sing iso dientukne soko tivi, ono sing positif, tapi yo akeh sing negatif. Media elektronik koyo tivi isih...
  • Tivi (bagian 2)
    on Mar 13, 2012 in Pikiran Nulis Tivi
    Tivi (bagian 1) Lha terus piye gerakan dakwah Islamiyah liwat tivi? Wis akeh tayangan dakwah muncul (utamane pas wulan Ramadhan), malah ono tayangan sing tayang ning jam sing ora biyasane dinggo tayangan dakwah, pas awan. Padahal biyasane tayangan da...
  • Iklan Rokok
    on Mar 5, 2012 in Pikiran Iklan Rokok Nulis
    Salah sijine iklan (ning media opo wae) sing paling kreatif kuwi iklan rokok. Yo maklum, iklan rokok pancen kudhu narik masyarakat nganggo iklan sing paling menarik ning wektu sing terbatas. Trutamane nggo iklan ning televisi, sing notabene iklan rok...
  • Semut
    on Mar 3, 2012 in Pikiran Nulis Semut
    Semut, serangga cilik sing dudu makhluk paling cilik ning ndonyo, tapi salah siji serangga sing cukup populer. Buktine semut methu ning pirang-pirang lagu, koyoto lagune Obbie Mesakh (dadi semut merah ning lagu ‘Kisah-Kasih di Sekolah’), Melissa...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close