Follow

i blog about photography a lot and the experience in my life.

Owner: neropink

Listed in: Arts

Language: Indonesian

Tags: simple

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
2
Page Views Today:
2
Unique Visitors this Week:
3
Page Views this Week:
4
Unique Visitors this Month:
14
Page Views this Month:
16
Total Unique Visitors:
59,563
Total Page Views:
92,279
Total Hits Out:
83
Traffic Chart

Latest Blog Posts for nerdy nadea

  • Wedding prep : Kempiskan perut
    on Feb 27, 2014 in b2b kahwin wedding
    4 minggu sebelum, fitting session. i was like waddehel! perut...~_~dengan berat 54kg, i look awful in the dress. so, i start to do pilates.abs exercise + pilates. i do this in 5 days,  lose 3kg. tapi sekarang dah 2 minggu since i start the exerc...
  • Bakal rumah baru ;)
    on Jan 21, 2014 in mi casa rumah
    before we get married, mesti lah nak kena cari rumah kan..so, almost half a year we'd spending time merayau sana sini cari rumah. takkan nak duduk dengan mak kan. hihi..actuallty mak suruh duduk sekali tapi Zek cakap tak privacy.mula-mula aku nak rum...
  • Harap Tahun Baru
    on Dec 31, 2013 in monolog random talk
    Tahun 2014 lain sangat.aku nak kurangkan belanja apa yang tak patut..tak mekap bila keluar rumah. dapatkan more self-esteem.cantikkan kulit supaya bakal suami ngadap muka hari-hari.tak tinggal solat.lebihkan random act of kindness.pandai buat kerja '...
  • Kenal
    on Dec 17, 2013 in kahwin monolog random talk
    First time aku jumpa Zek, pada Julai 2012. Jumpa atas dasar perniagaan. Bincang pasal apa yang patut. sampai bulan Disember 2012, Zek cakap tujuan berkawan dengan aku sebab nak kahwin dengan aku. Aku jujur cakap aku takde perasaan kat dia. Masa tu ma...
  • Inspired Baju Kahwin Resepsi
    on Dec 10, 2013 in baju resepsi kahwin
    aku propose design TIMELESS kat tailor aku. haha. nak simpan lama kononnya lah. sampai sekarang asyik wassap je nak tukar-tukar design.huh. kesian dia. fussy sangat aku nih. tapi nak yang simple. taknak sarat bling-bling sana sini. less is MORE okeh...
  • Sakit pakai Braces #2
    on Dec 8, 2013 in braces
    the latest..december 2013compared to march 2013dalam masa 3 bulan, braces ni dah berjaya beraturkan gigi aku sebenarnya. tapi masih ada lubang sana sini. kikiki. ni bulan 12 ni macam dah cantik beraturnya tapi bentuk muka aku plak jadi tak canti...
  • Recommended korean drama
    on Nov 18, 2013 in best korean drama
    there are several drama that i had watched in this year and some that i would highly recommend! 1. Fantasy and Romance- The Master's Sun- My Girlfriend is Gumiho- Secret Garden      2.  Medical  - Great Doctor / Fai...
  • B2B : Engagement Day
    on Sep 3, 2013
    2 minggu gak nak mengadap persiapan bertunang ni. khemah diri 1 je tapi tetamu datang lebih 200 orang. huhu. silap plak. patutnya anak sulung buat 2 khemah kot since this is our first kenduri. anak sulong + cucu sulong. meriah kau.aku tak buat pelami...
  • review : DIY Photo booth majlis bertunang.
    on Sep 3, 2013 in wedding diy
    tiang stand untuk photobooth ni aku buat guna pvc pipe. 1 kaki pvc pipe ni 50 sen je nox.- pvc pipe 5 kaki = 2 batang- pvc pipe 3 kaki = 4 batang- pvc pipe 16 inch = 4 batang- T joint = 4 pcs- L joint = 2 pcs- caps = 4 pcskos dalam rm25 je.minta...
  • B2B : Cadar Plain Bilik Pengantin
    on Aug 18, 2013 in wedding bilik pengantin
    Seluruh shopping complex dalam Melaka ni abes aku explore. Pasal nak mencari cadar plain vanilla nih.inpired nak buat katil macam nih:at last, dapat jugak kat Parkson Melaka Mall. dulu pergi takde. ni ada plak..last piece plak tu. kalau tak jumpa mem...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close