Follow

just an ordinary person with an ordinary thought and feeling...

Owner: ayamgile

Listed in: Personal

Language: English

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
5
Page Views this Month:
5
Total Unique Visitors:
10,686
Total Page Views:
14,444
Total Hits Out:
84
Traffic Chart

Latest Blog Posts for kate tukang mengarut

  • Random pictures to show where i have been gone for months
    on Dec 12, 2012
    Assalamualaikum...here it goes for the random pictures..only short note and lots of pictures..the KLCCaku dengan norhakim picnic dekat sini..last minit punye planlauk dah habesuntuk picnic tu aku sempat masak Asam Pedas ikan pari dengan sayur kubis g...
  • hilang tak kemana tapi tak tahu kemana :Amini Ramli & Co. THE BOSS
    on Dec 12, 2012
    assalamualaikum...hikhikhik..hai hai hai hai blog!! sori..mmg dah lame..dah lame tak update..soryy again...anyhow...all the long that i had been missing for quite sometimes is because that i am too busy to update my dear blogie..ok i lied..i just too...
  • media fraud...kes puteri sarah bercium
    on Oct 4, 2012
    Assalamualaikum..ohoi...aku baru balik kerja..then buka lah tenet kan..then nak buka ape lagi..ish..jangan fikir lain ea..lempang lelaju kang..hah..aku nak cakap pasal media FRAUD...kenapa fraud..ok actually aku lupe terms yang digunakan..media onlin...
  • header blog dah tukar!
    on Oct 3, 2012
    assalamualaikum...header blog aku dah tukar!! actually bukan tukar....aku mmg baru ada header..gile kan..haha!bluwek! so so so..semalam dari pkul 10 smpai pkul 2 pagi aku buat..tadaaaa!!ni lah hasilnya...ok..mungkin yang dah pro cakap "eleh simple mc...
  • berseksi di sunway lagoon...oppss!
    on Sep 26, 2012
    assalamualaikum...hai hai hai korang!kehkeh..sorry...aku tau aku dah jarang update..padahal sejak2 intern ni aku banyak masa kott...yela tak payah fikir pasal buku test assignment and all..tapi..bila dah malas tu...haih..setan pun kalah dgn mls aku n...
  • bagaikan di dalam novel...tettt...
    on Sep 9, 2012
    assalamualaikum... hai hai hai...haha!ok buruk gile aku ni..ghee..korang apa khabar?sihat?maaf...aku ni makin lame makin malas nk update..ntah syaitonn mane ntah yang malas ni...kehkeh..diri sendiri kot malas... ermm..semalam...aku pergi berjalan2 de...
  • its raya lah weyh!
    on Aug 26, 2012
    assalamualaikum... SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN!!selamat...selamat...maaf dah seminggu raya baru aku nk wish kan..kehkeh..biasalah...raya dulu...yang lain baru tengok..masa raya tengok handphone pun tak sempat kan...korang p...
  • Our first time story...cewah!
    on Aug 12, 2012
    assalamualaikum alhamdulillah...pada tarikh 1 august 2012 maka bermula lah kehidupan aku sebagai seorang...erkk..internship trainees at Amini Ramli & Co di keramat permai Au1.. sehari sebelum bermula kerja ya allah kemain lagi takut..bukan aku je...
  • hantu!
    on Aug 12, 2012
    assalamualaikum... wahai penghuni belog....maaf lah aku dah lame tak update blog..ermm..dalam..sebulan..eh dua bulan kot..kekeke..maaf sangat2...bukan ape..myb xde mood.. kesian blog dah bersawang...traffic pun mcm ade xde (eh sejak ble tgok traffic...
  • Kuala Lumpur atau Perak?Kalau dapat melaka Alhamdulillah
    on May 22, 2012
    assalamualaikum...kuala lumpur ke perak?? oiii!!stress...stress!! ok actually aku kne pilih tempat practical..sama ada practical di perak atau dekat keramat...masalahnya...dua-dua aku tak nak..kalau dapat melaka kan best...puasa raya dengan family..t...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close