Follow

Just for my personal life, home living & family

Owner: Alin

Listed in: Personal

Language: Indonesian

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
3,025
Total Page Views:
5,261
Total Hits Out:
62
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Epilog Syurga Cinta

  • Kemana kau menghilangkan diri...
    on Mar 11, 2011 in Lagu Feveret
    Pertama kali aku dengar lagu ni kat blog TOP Aku tak pandang kiri kanan..bawah atas..memang aku terus jatuh cinta ngan blog TOP  nih...Biasalah..aku kan selalu digelar minah jiwang..aku memang suker lagu2 jiwang nih..aku memang ngaku..aku jiwang...
  • Lanskap Untuk Rumah Kami....
    on Mar 11, 2011 in Landskap Rumah
    Teng!!!Teng!!!Alin Marlini buat lanskap lagi.....takderlah vouge sangat ponn...Disebabkan jimat a.k.a kemut...aku putuskan letak batu-batu comel ni jek area jalan kaki nie...yelah..kalau tambah letak rumput hari tu..mesti tambah $$$$ lagikan...jadila...
  • Undian Pencarian 10 Blog Tercantik 2011(Kumpulan 2) Bermula!
    on Mar 10, 2011 in Join Contest
     Opocot!!!terkejut makkk!!!!Blog aku dicalonkan untuk Pencarian 10 Blog Tercantik 2011. Aku memang dah tak amik port pasal nih sejak blog aku cacamerba haritu. Takdak mood. Tapi tetiba mood membuak tiba-tiba bila nampak blog aku kat SINI. Semang...
  • Sabar Menanti
    on Mar 9, 2011 in Contest Alin Marlini
    Assalamualaikum...Salam Sejahtera kawan-kawan...Mesti ada yang risau sebab aku diam jek 2-3 hari ni? Ada yang rindu ker? hehehehe...sangat perasan kan....Aku tengah sibuk ngan kerja + skodeng peserta-peserta 1st GA Contest Alin Marlini jugak...Maafla...
  • Header Baru...Mekacih Najwa ...
    on Mar 9, 2011 in Blog
    Masih ingat lagi masa blog aku yang dah jadi cacamerba hari tu? Memang sangat sakit hati. Dan selama 3 hari aku mogok takmo lihat langsung blog aku tu...Nasib baik ada kawan2 yang sudi tolong aku. Dan dengan tidak disangka-sangka sahabat alam mayaku...
  • 1st Alin Marlini Giveaway Contest
    on Mar 5, 2011 in Contest Alin Marlini
      Assalamualaikum dan Salam Sejahtera korang.... Seperti yang telah diwar-warkan hari tu...buat julung-julung kalinya aku mengumumkan "1st Giveaway Contest Alin Marlini". Tak berapa konpiden rasanya nak buat GA ni tapi setelah puas2 pikir2...
  • 11 tahun sudah.....
    on Mar 4, 2011 in Annivesary
    ~5 Mac 2000 - 5 Mac 2011~Terima kasih Allah..11 tahun menyulam cinta.. 11 tahun berkasih sayang..11 tahun melayari rumah tangga..11 tahun saling menyintai..Semoga Awak dan Saya saling membahagiakan keluarga kita hingga hujung nyawa kita....
  • Entri khas buat adik-adikku...
    on Mar 4, 2011 in Alin Marlini
    Aku ada 3 orang adik beradik jek...semua pompuan. Dulu masa kecik-kecik kamiorang selalu mintak kat mak adik lelaki. Tapi mak takmo kasi...hehehehehe...Aku anak sulung tapi macam yang last pulak sebab aku ketot sikit dari adik-adik. Yang kedua adikte...
  • JANGAN pandang camera!!!
    on Mar 4, 2011 in Join Contest
    Dapat TAG dari Adik Ieyla suruh aku join INI CONTEST. Mekacih sayang.....baik budak nie...hehehe... Walaupun tak pernah kecapi sebarang kemenangan dalam apa2 Contest pun tapi aku join jugaklah....(suara hati sedang frust) Aku pertaruhkan ga...
  • Epilog Syurga Cintaku Kian Pulih...
    on Mar 2, 2011 in Blog
    Alhamdulillah setelah mendapat tunjuk ajar dari Blogger Melayu Jawa, akhirnya blog comey ini dapat diselamatkan. Terima kasih bebanyak atas keperihatinan anda. Sesaper yang ingin berkenalan atau bertanya tentang blog, bolehlah ke blog beliau. Di...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close