Follow

its about my personal interest...about photography,arts,entertainment,humor, movie,music

Owner: shioripotter

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: arts, photography, entertainment, harry potter, robert pattinson

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
350
Total Page Views:
514
Total Hits Out:
63
Traffic Chart

Latest Blog Posts for si kidal tell her story

  • class+assignment+lab report ::nanges sgt:::
    on Dec 3, 2011 in haert
    1st day masuk class sem baru, lecturer dah bagi assignment...pharmacokinetic of paracetamol..nate apo tuh??search kat internet pun x banyak info...terpaksa la refer kat lecture note..tu belum masuk lab report anatomy& physio...kena lukis jantung...
  • musim demam~~
    on Feb 5, 2011
    student2 ipta n sekolah semua cuti seminggu sempena chinese new year...pagi2 isnin tu,jealous jgk la aku tgk adik2 aku boleh rehat2 sementara aku pulak kena pegi hospital untuk sambung kerja (praktikal)...pagi tu ayah aku MC sbb demam...kitorang adik...
  • kesah lalang ;(
    on Jan 28, 2011
    suatu petang di lab microb,time tu aku tgh masukkan botol air dalam beg,maybe atan ternampak beg man united aku,dia pn tnye,minat man united ke???aku pn ckplah ye tp skrg x minat sgt sbb ronaldo dh pindah real madrid,so skrg aku minat team real madri...
  • perjalanan x berapa jauh tp,pemandangan ttp luas...;)
    on Jan 24, 2011
    hari ni blk rumah dr bus stop depan jalan kaki...pnye la jauh...masa unggu kt petrol pam 7 eleven kt dpn tu,ibu x smpai2...ape lg,jalan kaki je la...malas nk tunggu2...time2 jalan ttu sempat la snap gmbar 2,3 keping....br aku sedar,chantek jgk landsc...
  • perempuan melayu terakhir...
    on Jan 24, 2011
    perbualan aku ngan ibu aku beberapa minggu yg lalu,aku:ibu kakak rasa mcm nk jd lemah lembut skit,ala2 perempuan melayu terakhir tu..ibu:(smbil gelak) x payah la kakak, mcm ni pn dh ok...klau lembut sgt n nnt org pijak kepala...p/s:aritu sruh aku jd...
  • robert pattinson's next films!!i really heart this guy since he played cedric diggory in harry potter goblet of fire...go go pattinson ;) his next films 2011,twilight saga: breaking dawnUnbound Captives Water for Elephantsbel amip/s: will be updated ;)...
  • last day kt brunsfield :'(
    on Nov 24, 2010 in brunsfield
    next week dh start practical,so,byebye la kt brunsfield...lps ni mmg rindu kt brunsfield n housemate2 aku yg mencecah10 org ni,fatin,kina,teha,owna,izzati,nat,ika,yanny,laila n izzati johor..... brunsfield...
  • finalis anugerah juara lagu 25 2010/2011...
    on Nov 22, 2010 in ajl 25 muzik muzik 25 finalis
    semalam result finalis ajl 25 disiarkan kt tv 3....ni la list finalis2 n their song...1.Hanyut-FT        2.Kebahagiaan dalam perpisahan-Shahir3.Noktah cinta-Hafiz4.Cinta sempurna-Yuna5.Mencari konklusi-Hujan6.Jahat-Stacy7.Ku...
  • SMS Cinta Lelaki Berhati Syaitan...
    on Nov 21, 2010 in sms lelaki berhati syaitan
  • kraftangan di tangan...kreatif giler!!giler pun tak kreatif camni..
    on Nov 21, 2010
    harimau belangzirafahkucing hutan kothelangangsagajahhelanggajahburung ape ntahharimau bintanganjing dalmation...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close