Follow

its about me and langkawi island.. malaysia

Owner: anuarlangkawi

Listed in: Local

Language: Polish

Tags: anuarlangkawi, malaysia, langkawi, travel, holiday

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
1
Page Views this Month:
1
Total Unique Visitors:
2,986
Total Page Views:
3,492
Total Hits Out:
227
Traffic Chart

Latest Blog Posts for anuarlangkawi

  • Minah Gila Datang Office......
    on Feb 18, 2009
    Dah lama aku tak update blog coz aku tengah kering idea tapi hari ini aku ada idea sikit pasal kawan bini aku yang separuh gila.... Kalu korang datang Langkawi singgah kat padang Matsirat tanya perempuan gila nama "mek bihah" semua orang tak ta
  • Minah Gila Datang Office......
    on Feb 18, 2009
    Dah lama aku tak update blog coz aku tengah kering idea tapi hari ini aku ada idea sikit pasal kawan bini aku yang separuh gila.... Kalu korang datang Langkawi singgah kat padang Matsirat tanya perempuan gila nama "mek bihah" semua orang tak ta
  • transfomer 2
    on Feb 1, 2009
    Allow Blog Feeds...
  • transfomer 2
    on Feb 1, 2009
    Allow Blog Feeds...
  • Kawan masa susah....
    on Jan 20, 2009
    Ari ni tak tau nak buat apa ... so aku belek gambar yang ada.. terjumpa gambar masa aku pi Kuala Lumpur nak kejar payment.Yang control ayu satu macam tu... NorainiYang sebelah macam Hero tamil Rajnikan... Abang HamidYang pakai baju kuning tu... Abang...
  • Kawan masa susah....
    on Jan 20, 2009
    Ari ni tak tau nak buat apa ... so aku belek gambar yang ada.. terjumpa gambar masa aku pi Kuala Lumpur nak kejar payment.Yang control ayu satu macam tu... NorainiYang sebelah macam Hero tamil Rajnikan... Abang HamidYang pakai baju kuning tu... Abang...
  • Facebook Group
    on Jan 13, 2009 in facebook
    hari ni aku bikin group di Facebook ( Lost handphone) Idea ni aku dapat dari nasir Deraman Hijjaz.. Banyak dah aku jumpa orang hilang handphone ni termasuk la aku.. sajer je aku buat group yang tak mendatang faedah ni.. tapi sebenarnya bila tepon hil...
  • Facebook Group
    on Jan 13, 2009 in facebook
    hari ni aku bikin group di Facebook ( Lost handphone) Idea ni aku dapat dari nasir Deraman Hijjaz.. Banyak dah aku jumpa orang hilang handpnine ni termasuk la aku.. sajer je aku buat group yang tak mendatang faedah ni.. tapi sebenarnya bila tepon hil...
  • goodbye Mr Rasyid
    on Jan 11, 2009
    today i send Mr Rashid to Langkawi Airport because he will stay in kuala lumpur for 3 days before back to Oman. His very kind and nice person same with his wife... both of them are really enjoyed in everything they done.. I hope they will come back a...
  • goodbye Mr Rasyid
    on Jan 11, 2009
    today i send Mr Rashid to Langkawi Airport because he will stay in kuala lumpur for 3 days before back to Oman. His very kind and nice person same with his wife... both of them are really enjoyed in everything they done.. I hope they will come back a...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close