Follow

Ada Cerita, Ceritalah... Kritikan peribadi terhadap aktiviti seharian dan persekitaran yang ada hubungkaitnya dengan kehidupan. Juga beberapa destinasi menarik di Malaysia

Owner: Empayarutama

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: Malaysia, komuniti, peribadi, blog, cerita

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
10
Page Views Today:
12
Unique Visitors this Week:
15
Page Views this Week:
17
Unique Visitors this Month:
190
Page Views this Month:
214
Total Unique Visitors:
37,534
Total Page Views:
69,998
Total Hits Out:
92
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Empayar Utama

  • Jauh Di Sudut Hati...
    on Apr 14, 2016 in keluarga santai
    Ingat tak lagi kisah raya tahun 2013. Baru-baru ini aku sempat bersembang lama dengan makcik tu. Muka dia ceria berseri-seri. Rupanya baru balik dari mengerjakan umrah.Katanya sebab dah agak uzur maka mahram kena jadi peneman untuk menjaga dan mengur...
  • Cara Letak Video Dan Playlist Youtube Ke Dalam Blog
    on Mar 5, 2016 in informasi tutorial
    Selain dari pasang lagu dengan Skin MP3 yang cantik; ada juga yang berminat untuk letak video lagu. Banyak program tawarkan Skin MP4 untuk muatkan video lagu tapi bagi aku, jika sumber asal dan majoriti video diperoleh dari YouTube; kita guna yang se...
  • Pasang Lagu Menggunakan Pilihan Skin MP3 Player Di Blog
    on Feb 26, 2016 in informasi tutorial
    Selamat berhujung minggu. Kali ni aku nak cerita camana letak lagu dalam blog. Bagus untuk yang berminat dan masih tercari-cari walaupun blog sekarang nih agak kurang popular.Banyak program yang tawarkan lagu mp3 untuk didownload; ambil sumber asal d...
  • Pokok Duit Bukan Ibu Duit
    on Jan 15, 2016 in informasi
    Aku ada simpan 4 pasu pokok ni. Tapi bila dengar cerita pasal ia bawak penyakit, susah hati juga. Pokok Duit atau Pokok Ong (nama saintifiknya zamioculcas zamifolia) tak ada kena mengena dengan individu bernama Zami; calculator ataupun buku scrap sek...
  • Real Life vs Herbalife Bukan Ada Beza Pun
    on Dec 22, 2015 in kenangan santai
    Perasan tak - ada masa-masanya bila kita rasa marah atau tak puas hati kat seseorang, kita tak luahkan rasa marah kita tu terus pada dia. Sebaliknya kita lepaskan pada orang lain.Andaian aku saja. Mungkin betul. Kalau tak betul mintak maaflah. Masa i...
  • Dekat Tapi Jauh
    on Jul 21, 2015 in santai
    Tajuk tak boleh blah. Agak syahdu juga sempena Idilfitri, kannnn. Tak taulah releven ke tidak dengan contoh di bawah sebab masa tu memang hening masjid pun belum dengar orang baca ayat suci. 5.20 pagi dan memang bukan 'peak hour' punnnn.'Line' dok pu...
  • Badan Terkurung Akal Melantun-lantun
    on Jun 27, 2015 in santai
    Ada seorang ayah dari Kg Laut menulis surat ke anak dia yang ada di Penjara Kajang kerana tuduhan memiliki senjata api & bom tangan ketika perhimpunan di Dataran Merdeka dahulu..Ayah: "Ajik,, ayoh mu ni doh tuo, sekare rumoh baru lepah boh.. dale...
  • Selamat Berpuasa
    on Jun 17, 2015 in santai
    Buat semua pembaca; maaf jika kebelakangan ini aku semakin kurang berkongsi bersama dalam blog. Belum dapat sesuaikan diri dan masa dengan tambahan kerja (Alhamdulillah). Aku tengah cuba dan masih mencuba nih hehe. Takat ni ini jelah yang sempat aku...
  • Kejohanan Futsal Dan Bola Jaring KEMAS Negeri Johor 2015
    on May 10, 2015 in cikgu sekolah
    Semalam berlangsung acara futsal dan bola jaring KEMAS Negeri Johor tahun 2015 bertempat di Mini Stadium KulaiJaya. Olehkerana ada 26 bahagian Parlimen di Negeri Johor maka kedua-dua acara terpaksa di bahagi kepada 8 kumpulan. Tak cukup dengan itu ha...
  • Terkini - Bukan Isu Doping atau Hak Penyiaran
    on Apr 18, 2015 in sekolah
    Siang tadi aku ada senang sikit. Gambar kat sebelah ni saja nak buat kenangan sama cam zaman Afrina 4 tahun lepas.Yang bawah tu pulak gambar puteri bungsu aku, Yana masa aku ajak korang semua Singgah ke Pontian 4 tahun lepas. Ding dong ding dong tahu...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Got error 28 from storage engine