Follow

blog is my world, where i share my happiness and also any conflicts.

Owner: emieysandra

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: remaja, dunia cinta, preschool, emieysandra, friends

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
66,153
Total Page Views:
107,196
Total Hits Out:
88
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Dunia Emieysandra

  • Ready To Go! trip to Bali.
    on Mar 11, 2015 in trip 2015 trip to Bali
    Bismillahirrahmanirrahim...As salam... Hari ni dah 12 Mac! hari yang ditunggu for our first trip by flight together gituu.   Sebenaranya emy dah update segala persiapan untuk trip ni ikut check box yang dah disediakan awal-awal.  Tapi keka...
  • Welcome Home!!
    on Feb 24, 2015 in cintakufariz
    Bismillahirrahmanirrahim...As salam... Alhamdulillah..encik suami dah selamat sampai pagi tadi di Kota Bharu.  Sedihnya tak dapat sambut kepulangan encik suami. Encik Suami pula yang terpaksa datang ke sini sebab emy masih kerja tak boleh nak c...
  • Stress.
    on Feb 22, 2015
    As salam w.b.t Hati menggesa-gesa supaya menghupdate. Lepas tengok Anugerah Meletop mata ni masih belom mengantuk. Minggu lepas adalah minggu yang stressful pada emy. Iyerp..stres dengan masalah kerja, lepas tu batuk..kemudian selsema dan kemudian d...
  • Yoga.
    on Feb 5, 2015 in kesihatan yoga
    Bismillahirrahmanirrahim...As salam... Sejak tahun lepas emy sangat sensitif mengenai penjagaan kesihatan sebab tengah trying to conceive (ttc) kan..ada sebabnya kenapa Allah bagi kita ujian.  Cari hikmah di sebalik ujian yang diberi ;)  B...
  • Pilihan mama mama saya!
    on Feb 4, 2015 in kesihatan mak mentua my life my mum vco
    Bismillahirrahmanirrahim...As salam... Singgah ke blog kejap dalam sibuk membuat RPH ni.hehe..sebab rindu nak dengar lagu Seluruh Cinta nii ;) Haa..siapa dah tengok MR.PERFECT 10 ni? tak payah angkat tangan :p bikin jelesh ai je..plan nak ke Miri h...
  • Suamiku Mr.Perfect 10Bismillahirrahmanirrahim...As salam... Sekarang tengah hot dengan filem Suamiku Mr.Perfect10.  Lakonan Lisa Surihani dan Aaron.  Rasa nak tengok sangat, tapi apakan daya...panggung wayang nya nggak ada di sini :( paling dekat ke Miri atau...
  • Kumpulan ke Final Maharajalawak Mega 2014
    on Jan 30, 2015 in Maharajalawak
    Bismillahirrahmanirrahim...As salam... Semalam berlangsung semifinal Maharajalawak Mega 2014.  Maharajalawak Mega ni sangat seronok kalau tengok ramai-ramai pastu gelak berjemaah ramai-ramai.  Oh...rindu family la gini >_<" Seminggu...
  • Pak Supir di Bali
    on Jan 30, 2015 in trip to Bali
    Bismillahirrahmanirrahim...As salam... Bila dah mula sekolah ni, sy memang dah mula sibuk.  Tambahan, penat melayan keletah anak-anak prasekolah yang comel+nakal.  Alhamdulillah, tahun ni takde la budak yang extreme nakal.  In sha Al...
  • Rekreasi di petang hari.Dulu masa BIG iaitu Bina Insan Guru..bakal-bakal cikgu didedahkan dengan pelbagai aktiviti mencabar termasuklah aktiviti air seperti berenang dan berkayak. Ok..bab berenang kite biarkan di angin lalu sebab tak mencapai keyakinan diri untuk berenang.
  • Yeayyy! dah sekolah
    on Jan 27, 2015 in prasekolah sk meritam skmeritam
    Bismillahirrahmanirrahim...As salam... Percaya tak, emy excited betol nak g sekolah. haha..sebabnya kebosanan ya amatttttt~ Harini dah buka sekolah, tapi murid prasekolah masih cuti sebab cikgu dan ppm sibuk mengemas.  Kami berdua sibuk la kem...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close