Follow

saya gemuk, dan saya comel

Owner: bonny

Listed in: Humor

Language: Indonesian

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
3
Page Views this Week:
3
Unique Visitors this Month:
5
Page Views this Month:
5
Total Unique Visitors:
5,233
Total Page Views:
7,823
Total Hits Out:
68
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Gemuk itu comel

  • THE END~
    on Jun 11, 2011
    sudah berminggu lamanyer habis INTERNATIONAL BACCALAUREATE....mimpi-mimpi "indah" di KOLEJ MARA SEREMBAN selama 2 tahun berakhir dengan penuh dramatik dan emosi!! Kita nantikan kesudahan aku bersama2 pada 6/7/2011 ek!! INSYAALLAH sekiranya ader...
  • 1001 KEGAGALAN
    on Apr 22, 2011
    tinggal beberapa hari untuk final, tetapi aku masih bergelut dengan perasaan berputus asa! result trial amat menghampakan, dan seperti dijangka PHYSIC dan MATH amat-amat-amat-amat dan amat sangat teruk, dan subject SL tak dapat nak backup subjec...
  • 2 weeks more....
    on Apr 18, 2011
    baru shj menghabiskan exam trial dan sedang menanti keputusannya esok hari, mejangkakan PHYSIC dan MATH masih gagal ditawan...ADUH!! PHYSIC SL.... aku sudah try bermacam-macam-macam cara....dan lantaklah ko nak wat camner! aku tak hingin nak berputus...
  • TAHNIAH SASER!! Sekolah Terbaik Kebangsaan
    on Mar 24, 2011
    alhamdulilah, bekas sekolah yang tercinta, SM SAINS SEREMBAN masih lagi megekalkan kedudukan No1 terbaik kebangsaan 2 tahun berturut-turut dan sekolah terbaik SBP 6 kali berturut-turut dengan mencapai 0.89 GPS, 16 orang str8 A+, dan 149 str8 A. Hebat...
  • saya masih hidup
    on Mar 18, 2011
    kepada sesiapa yang rase saya macam sudah hillang dari blog nie, dengan sukacitanya saya maklumkan saya masih hidup....tinggal 3 minggu untuk trial dan sebulan untuk final....walaupon langsung tidak bersedia dan rase macam orang BODOH yang bajet cam...
  • perlukah bercouple?
    on Mar 18, 2011
    ramai orang bertanya kepada saya adakah saya masih single? .....dimana ini adalah satu penipuan semata-mata.tetapi perlukah saya bercouple? ok, saya tak maw couple tapi mahu kahwen....so sesiape yang terhingin nak jadi calon boleh lah usha saya selal...
  • bulan-bulan tension
    on Feb 20, 2011
    tinggal 7 weeks for trial and 10 weeks for final........minggu nie, kteorang bath 5 yang tak bernama start berkerja 7 hari seminggu, penuh tanpa surat MC sehingga sampai Trial. ader orang kater ini sibuk giler, tapi saya kata kat SASER dulu lagi teru...
  • siapa yang jahil?
    on Feb 12, 2011
    isu jahilliyah minggu ini ialah : VALENTINE'S DAYseperti biasa isu-isu murahan sering dikecoh-kecoh sehingga menonjolkan kebodohan sipolan-sipolan ini.apakah motiif isu VALENTINE"S DAY?secara umum, pada setiap 14 febuari segelintir?? orang-orang di m...
  • Kemajuan MARA
    on Feb 12, 2011
    pada tahun lepas, ada diuar-uarkan yang MARA ada memberi tajaan kepada beberapa orang asli di Kolej Mara Seremban untuk melanjutkan pelajaran di luar negara.perkara pertama yang aku pikir semasa diorang hantar orang asli nie ke Kolej Mara Seremban ia...
  • 63 hari dan 5 jam
    on Feb 6, 2011
    untuk trial tinggal 63 hari dan 5 jam lagi!!!! dan aku tak rasa bersedia langsung!!!aku benci berada di tahap yang selesa.....usaha langsung tak ada! belajar cam hampeh...arghhhh!!!! cuak~pehal susah sangat nak belajar cam babi gler nie??? haih...rin...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close