Follow

story of my daily life and everything that happens around me

Owner: nabilah2908

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: work, vacation, hobby

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
1
Page Views this Week:
1
Unique Visitors this Month:
2
Page Views this Month:
2
Total Unique Visitors:
33,263
Total Page Views:
46,653
Total Hits Out:
66
Traffic Chart

Latest Blog Posts for APA KATA HATI

  • NEW CHAPTER
    on Mar 26, 2016 in APA KATA HATI luahan hati
    Assalammualaikum..... (^_^)New chapter....ataupun bab baru dalam kehidupan..Actually tidak la baru, get back to normal je..Pengakhiran tahun 2015 dan awalan tahun 2016 bagi I agak mencabar dari semua aspek, baik dari segi mental, fizikal dan paling b...
  • HAPPY BIRTHDAY DD DIDOTT!!
    on Feb 16, 2016 in birthday DD
    Assalammualaikum... (^_^)Birthday model tetap APA KATA HATI hari ni...Bagi yang dah lama ikut blog ni..mesti kenal budak demok ni...model tetap la kata kan...huhu.. Saja letak gambar blur... :-)Happy 14th Birthday my sweet...chubby...demok..bulat &am...
  • TUHAN JAGAKAN LAH DIA
    on Feb 14, 2016 in APA KATA HATI luahan hati
    Allah.....jagakan lah dia...Lindungi lah dia...sayangi lah dia..Murahkanlah rezeki dia...permudahkan lah segala urusan dia...Kurniakan kebahagiaan & kegembiraan yang berpanjangan buat dia..Buangkan lah segala kesedihan, kekecewaan dari hatinya...
  • ANGAN-ANGAN
    on Feb 7, 2016 in APA KATA HATI luahan hati
    Assalammualaikum,Maaf, sesi luahan hati lagi..Jiwa,hati dan perasaan masih belum pulih lagi..Tak mengharapkan akan pulih sepenuhnya...pulih sedikit pun jadi lah..Selagi belum pulih....Nah....ada masa terluang mesti perasaan ini minta dilayan..Terutam...
  • ANDAINYA HATI KU BERSUARA
    on Jan 27, 2016 in APA KATA HATI luahan hati
    Assalammualaikum...Hmm...jatuh tersungkur lagi....Andainya hatiku bersuara, Pastinya ia akan berkata, Cukuplah sayang aku tidak berdaya, Mengharungi segala sengsara.Sekali lagi kecundang....Angan-angan hanya tinggal angan-angan...Sakit...
  • PENANGAN QU PUTEH
    on Jan 22, 2016 in bayam merah kafa pink qu puteh
    Assalammualaikum.... (^_^)Qu Puteh memang dah tak asing lagi disebut mahupun didengar sekarang ni kan? panas betul cerita pasal Qu Puteh denagn pasukan bola sepak Kelantan ni kan?...huhuSampai my dad pun terkena tempiasnya.My Dad guna Qu Puteh ke??Ha...
  • SELAMAT TAHUN BARU 2016
    on Jan 15, 2016 in new year
    Assalammualaikum... (^_^)Dah terlambat ke nak ucap Selamat Tahun Baru 2016?Baru setengah bulan 1..okey la tu kan? hehehe...So..what's up??Takde apa yang baru pun..zafiranabilah tahun 2015 tetap sama tuk tahun 2016 ni..Azam tahun baru...? Takde....jal...
  • HAPPY 7 YEARS
    on Nov 11, 2015 in anniversary APA KATA HATI
    Assalammualaikum.... (^_^)Eh....APA KATA HATI dah tujuh tahun lah...huhu....dah darjah satu... (^_^)Kejap nye masa berlalu, dah tujuh tahun eh I dalam dunia blog ni....huhu...Harapan? Perancangan pada masa hadapan...?I nak jadikan blog ni personal..l...
  • KEMPUNAN
    on Oct 20, 2015 in lemak labu
    Assalamualaikum..... (^_^)Lama tak update kan...?Last entri...phewww....boleh tahan..ramai gak viewer nya...Semua tak sabar eh...huhu..macam mana I sedang bersabar...you all pun macam tu juga la... ;)Ok..berbalik pada tajuk entri kali ini..Kempunan a...
  • BILA BERBICARA PERIHAL JODOH DAN KAHWINAssalammualaikum.... (^_^)Suatu masa dulu....bila umur dah masuk 25 tahun....Mula la asik fikir pasal jodoh...Bila umur mula meningkat....hati mula resah bilamana jodoh masih belum tiba...Tapi bila tiba di peringkat ini...I seperti dah tak kisah sang...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close