Follow

It's about me my life..

Owner: zahirahana

Listed in: Personal

Language: Malay

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
2,372
Total Page Views:
3,348
Total Hits Out:
56
Traffic Chart

Latest Blog Posts for My Life With PC,NoteBook & Red Broadband

  • Best friend...
    on Jul 12, 2016
    Not always chitchat together everyday but it always remain in our heart  forever...
  • Langkawi...
    on Jul 11, 2016
    Honeymoon hahaha...
  • Luffy si hamster
    on Jun 11, 2015
    Hobi baru nih...amik alih dari syufa adik saya kami suami isteri pakat bela luffy si hamster  atau pon gumuk nama die...hahaha ade jugak aktiviti waktu bosan nih...
  • Blogging lagi?
    on Jun 8, 2015
    Hi semua reha datang lagi hahaha oklah skaarang nih nk kata rajin blogging tak jugak...kalo tanye keje kat oopis tak pernah nak abis...pengsan mak...semenjak2 kahwin nih belom la nak statik berblogging sebab macam2 lah halangan nye...oklah kene sabar...
  • Wordless Wednesday
    on Dec 17, 2014
    Determine!
  • Last Day....
    on Dec 10, 2014
    Steps to go.. Assalamualaikum....officially hari ni adelah last day kerja kat sini...tempat yang dijadikan batu loncatan untuk menaiktaraf pekerjaan...Alhamdulillah next tempat kerja ni ade jugak merasa title sikit...ok tak yah nak expose sangat r...
  • Part Timers
    on Dec 10, 2014
    Sarang Tikus bawah tu... Part timers aku  buat kat Alam Sentral...Rajinkan aku cari kerja part time...Cari duit lebih dah kawin2 nih...padahal boleh je laki aku tanggung....takpelah at least duit makan aku die tanggung duit shopping saloon ke ape...
  • Monday Blues....
    on Dec 8, 2014
    Jangan kaco!
  • Oh I Miss You....
    on Dec 5, 2014
    Oh I Miss You Debab!
  • In the end of the seekers...
    on Nov 26, 2014
    Gambo lama je nih... Assalamualaikum...dengan ini buat sementara waktu pencarian kerja berakhir disini..Saya telah memenangi perlumbaan mengejar sesuatu  yang saya amat perlukan...Alhamdulillah rezeki ku...In less than two weeks je stay kat sini.
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close