Follow

Cikidong adalah nama gelaran yang saya berikan sendiri untuk anak lelaki saya ketika mula-mula saya berblog (cikidong.blogspot.com).

Owner: cikidong

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: Bapa, Prihatin, Parenting, Cikidong, Cic

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
2,079
Total Page Views:
3,515
Total Hits Out:
46
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Cikidong Dong Dong Cikideng Deng Deng

  • Masihkah kau ingat?
    on Mar 3, 2011 in Parenting Review masihkah kau ingat
    Maaaasih kah kau ingattt… paaada waktu ituuuu.. di tapak tangan ini… ia menjadi layuuuu… ahahah nyanyi ikut lagu kopratasa… masihkah kau ingat… masih kah kau ingat… bila Cikidong bawak balik kapal terbang kertas ni...
  • Tukar kelas
    on Mar 3, 2011 in Study tukar kelas
    “Assalammualaikum to all, I believe that Dr WA, co-ordinator of MSc IT has inform you of the changes in our class. Starting this Saturday, our class is closed as we only have 4 students. Therefore, all of you are absorbed into PM AA class at BK...
  • 17 weeks
    on Mar 2, 2011 in Parenting Review 17 weeks pregnant
    Pada ketika ini, rangka bayi telah berubah daripada tulang rawan yang lembut kepada tulang dan tali pusat tumbuh lebih kuat dan lebih tebal. Berat bayi pula lebih kurang 5 ons, dan dia sekitar 5 inci panjang dari kepala ke bawah. Dia boleh menggerakk...
  • Tun Dr. Mahathir
    on Mar 2, 2011 in Review Tun Dr. Mahathir
    Hari ni Tun Mahathir pulak datang melawat tempat apak bekerja. Rasa berkobar-kobar sehari sebelum dan masa mula-mula sebab nak mintak autograph. Rasa berkobar-kobar jugak sebab nak tengok live depan mata sebab selama ni tengok kat tv, kat paper atau...
  • Kenny yang roger
    on Mar 1, 2011 in Jalan² Parenting Review Kenny Rogers
    Rasanya dah hampir setengah tahun jugak tak menjejakkan kaki ke Kenny Rogers ni. Sebelum mama sampai rumah, dia ajak kami makan malam.. dia teringin sebab dia taknak makan nasik.. fobia.. nanti muntah keluar nasik seketul-seketul..  kalau apak nak s...
  • Keputusan Photo Contest 4
    on Mar 1, 2011 in Contest Cikidong's Photo Contest
    CONGRATULATIONS! you got 70 votes. Hadiah RM50 sudah pun disampaikan… Saingan sengit dari ibu shiela.. dan jugak salzahari… takpe… kala tak menang, cuba lagi next contest.. dan TERIMA KASIH kerana menyertai pertandingan ini! In the...
  • Soley SoleyIni keratan daripada cerita Hantu Kak Limah Pulang ke Rumah di mana Abi, Ucop dan Husin berbual sambil makan maggi. Sesuatu lah bila dengar lagu ni.. tatau nak kata… Just a little bit lonely just a little bit sad I was feeling so empty until yo...
  • Pak Lah was here
    on Feb 16, 2011 in Review Tun Abdullah Ahmad Badawi
    Hari ini, mantan Perdana Menteri, Tun Abdullah Ahmad Badawi telah datang melawat opis apak Cikidong. Dia bukan datang nak buat spot check kat apak.. tetiba je tanpa hujan dan ribut, dapat tau Pak Lah on the way.. ada la sesuatu Pak Arab – Pak A...
  • Social networkOrang sibuk guna social network, apak pun nak guna jugak..   jadik apak dah pun create satu page, kalau bukan untuk orang ramai, memang saja apak guna untuk eksperimen… facebook page Cikidong ni apak guna untuk update contest apak, posting ter...
  • Sedetik lebih
    on Feb 15, 2011 in Review Sedetik lebih
    Hari ini semua rakyat Malaysia bercuti sempena memperingati kelahiran Nabi Muhammad. Maulidur Rasul (dalam bahasa Arab bermaksud kelahiran Rasul) adalah hari bersejarah keputeraan Nabi Muhammad. Hari ini jatuh pada hari ke-12 bulan Rabiul Awal sempen...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close