Follow

I write mostly about my daily personal experiences.

Owner: bellamalek

Listed in: Personal

Language: Malay

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
1
Page Views this Week:
1
Unique Visitors this Month:
1
Page Views this Month:
1
Total Unique Visitors:
5,630
Total Page Views:
7,748
Total Hits Out:
73
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Unusual

  • Turning from Miss to Mrs. :)
    on Feb 18, 2014 in Shaklee Wedding
    Holla Guys! So, hari ni aku nak cerita tentang hari bersejarah aku. Of coursela HARI PERNIKAHAN + PERSANDINGAN aku!! hehe. Majlis akad nikah aku dijalankan pada 31 Mei 2013 & majlis persandingan pulak keesokkannya iaitu pada 1 Jun 2013. Aku...
  • I am a Shaklee Independent Distributor (SID)
    on Feb 11, 2014 in Myself Shaklee
    Holla Guys!! Fuhh lama gile tak update apa-apa dalam blog ni since dapat tawaran kerja 2 tahun yang lepas! Hahaha..Amik kau 2 tahun dah bersawang blog aku ni. Sorry sangat ye to all my followers. Macam-macam jadi tau dalam 2 tahun ni. Kalau uolls na...
  • It's Here!
    on Aug 29, 2011 in Work
    I am so happy today because what I have been waiting since last week has arrived! The official letter from UMP! hehe. :) At first I thought that I might get the letter after Raya since everyone is already on leaves. But lucky me and thank you so much...
  • Serabut Perut!
    on Aug 26, 2011 in Myself
    Hari ini aku rasa sangat serabut perut atas beberapa sebab. Semalam pihak UMP ada call aku cakap aku lulus temuduga yang aku pergi hari tu dan suruh aku tunggu surat rasmi daripada pihak diorang. Aku pun happy giler la dah dapat keje. Bersyukur yang...
  • Perkembangan Terbaru Diriku
    on Aug 17, 2011 in Myself
    Assalamualaikum dan salam sejahtera to all my friends and peeps! Fuh! Lama giler tak update blog ni. Anyway, just nak share perkembangan aku sejak akhir-akhir ni. Firstly, I've got my driving licence a month ago. Alhamdulillah. I am very grateful and...
  • Addicted!! :)
    on Jul 4, 2011 in Music
    Me likey! :) I am totally addicted to this song right now! Hahaha. Feels like i'm at the beach enjoying myself. Love it! Enjoy peeps! :)...
  • Alhamdulillah :)
    on Jun 30, 2011 in Myself
    Alhamdulillah aku dah settle dgn semua proses nak ambil lesen aku. Sekarang aku cuma tunggu masa untuk test JPJ je bulan 7 nanti. Aku sangat gembira. Syukur alhamdulillah! :) Oh, hari ni aku demam pulak..sakit dah hidung aku dok bersin satu hari..ado...
  • Excited!
    on Jun 4, 2011 in Myself
    Aku sangat excited sejak dua tiga hari ni..Nak tau kenapa?? Sebab aku dah boleh ambil lesen memandu! Yeah aku tau mesti korang pelik kan umur dah tua tapi baru nak ambil lesen..hahaha. Korang tak tau betapa banyak kepayahan yang aku kena lalui untuk...
  • Tak Tau Nak Cakap Ape...
    on May 10, 2011 in Myself
    AKU PATAH HATI. AKU KECEWA. :'(...
  • Just Another Note To Myself..
    on May 8, 2011 in Myself
    I'm in my final days as an undergrad now..I don't know my exact feelings right now whether I'm happy or sad..But one thing that I am sure is I'm having my exam fever..haha. Well, this coming 12th of May is my last paper as an undergrad student. I'm l...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close