Follow

just about my personal live

Owner: lynn8384

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: personal, contest, girl stuff, telecommunication, adult content

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
3,354
Total Page Views:
4,986
Total Hits Out:
56
Traffic Chart

Latest Blog Posts for kisah lin dan macam2

  • Bila terkenang memori itu
    on Jan 17, 2015
    Pelamin : Butik Sentuhanku Untukmu (Pekan)Photographer : Bard Stylo (Chini)Nikah : 05/09/2014Majlis Rumah saya : 06/09 /2014Majlis bertandang : 07/09/2014Kesimpulan :2014 memberi makna yang besar dalam hidup saya.Pelbagai kisah tercipta menjaid kenan...
  • Testimonial : Ephyra Skin Bar berkesan untuk kulit saya
    on Jan 15, 2015 in EPHYRA SKIN BAR TESTIMONIAL
    Ephyra Skin Bar ni adalah satu lagi produk keluaran Oceanlife Marketing selepas kejayaan Ephyra Premium di pasaran. Ia berfungsi dengan sangat pantas hanya dalam masa satu malam, korang boleh mula dapat lihat kulit jadi lebih lembut, keduta...
  • Asam pedas untuk dia
    on Jan 12, 2015
    Hehe...Bukan masak2 yer..ini adalah cerita yang tengah main sekarang.Sinopsis :Mengisahkan Ainin Sofiya yang merupakan seorang pembantu rumah separuh masa di rumah majikannya, merangkap suaminya sendiri. Tugas Ainin Sofiya bukan setakat mengemas ruma...
  • Minggu yang tak best
    on Jan 9, 2015
    Minggu yang membosankan.minggu oncall aka standby tapi saya kena balik rumah sewa kat Pekan dan tinggal sorang2..huhuSepertimana yang diketahui, Pekan dan Kuantan terkena tempias banjir. Jalan dari rumah saya, Chini - Pekan memang tak boleh lalu.Lalu...
  • Entri Pertama Tahun 2015
    on Jan 4, 2015
    Dek banjir yang melanda pantai timur baru2 ini, saya turut merasa tempiasnya. Minggu lepas saya tak lepas pergi kerja lansung sebab jalan untuk ke Pekan semua tak boleh dilalui oleh kenderaan ringan. Ada last choice tapi agak jauhla sikit.Dahla...
  • Rezeki untuk anak buah
    on Jan 1, 2015
    Ni ana buah yang banyak celoteh.. Nisa namanya... umur dah 5 tahun..eh salah.. 6 tahun da ariniManja dengan saya sebab dari kecik saya memang selalu dengan dia. uma bila dah kawen ni agak renggang sikitla kan... dah kena layan incik somi..Baru ni cak...
  • Contest SEO Vitamin ShakleeBila sebut pasal SEO mesti semua macam seriau jer kan..Yela kan.. bukan calang2 blogger mampu ber SEO dengan baik!Tambah2 lagi kalau blogger picisan macam saya ni ha.Arini last day contest SEO Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan.Bila saya cek kedud...
  • Rezeki akhir tahun
    on Dec 31, 2014
    Terselit url blog di situ.entri saya----- > http://www.linazlina.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.htmlMenang bertuah dapat krim herba kemboja.Untuk detail krim apakah itu, next entri yer.. agak kebizian sekarang.Testimoni semua k...
  • Mengandung : Sakit Pinggul pulak
    on Dec 29, 2014 in pregnancy pregnant
    Alhamdulillah...Saya dah nak habis 1st trimister.. So far...memang takde morning sickness yang terokla.. just pening sikit2 jer. Dekat2 nak habis ni saya diuji sakit pinggul pulak... mulanya ingatkan sebab berjalan jauh baru ni.. drive kereta...pastu...
  • RON97 MEMANG MENJIMATKAN
    on Dec 24, 2014 in RON97 JIMAT
    Sedikit info pasal minyak.Baru tahu RON tu singkatan untuk ROAD OCTANE NUMBERUkuran bagi ketahanan bahan api daripada ketukan enjinMemandangakn sekarang harga minyak boleh tahanla kan.. tak kira RON 97 mahupun RON 95...sedikit jer beza harga untuk se...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close