Follow

this blog full with rare information that is mean it can make you laugh and thinking

Owner: henryzackery

Listed in: Entertainment

Language: Malay

Tags: blog bebas, henry zackery, bebas, henry, zackery

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
7
Total Page Views:
25
Total Hits Out:
42
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Blog Bebas

  • Lukisan Jalanan Terbaik
    on Feb 5, 2011 in 3D lukisan jalanan
    Kreatif la para pelukis jalanan ni. Bukan sahaja melukis dengan cantiknya tetapi timbul !! Atau dalam bahasa Jerman di sebut 3D. Lukisan jalanan yang tebaik bagi aku. Banyak lagi lukisan diorang wat. Tapi aku Pilih mana yang tercantik dan sopan sahaj...
  • Iklan McDonald's Yang KreatifSangat kreatif apabila McDonald's bekerjasama dengan Super Mario untuk membuat satu iklan mainan. Bagus jugak idea mereka ni, Kedua2 belah pihak mendapat keuntungan dan nama. Ini lah yang dinamakan persaingan perniagaan yang sebenar. Walaupun Mario t...
  • Drummer Terbaik India Free Show
    on Feb 3, 2011 in india drummer california free show
    Difahamkan drummer ni bernama Sivamani berasal dari india. Ketika beliau berada di California Restaurant Tirupathi Bhimas, semua staff yang sedang bekerja terkejut dengan kehadiran beliau. Kemudian mereka menyuruh Sivamani ni wat free show di dapur.
  • Superb Prank Reaction
    on Feb 2, 2011 in superb prank prank reaction superb
    Korang ingat lagi tak entry aku sebelum nie ?? Entry pasal 'Game bisik ' tu ?? Kali ni aku nak tunjukkan kepada kamu semua SUPERB PRANK REACTION hasil dari bermain game tu, hahaha..Entry sebelum ni korang da tengok belum ?? Kalau belum baek korang kl...
  • Teknik Senyuman Mengorat
    on Jan 31, 2011 in teknik mengorat ngorat
    Video dibawah menunjukkan teknik senyuman mengorat bagi lelaki @ perempuan yang masih belum berpunya. Jika anda sudah lame single sebab tak pandai mengorat, sila gunakan teknik yang diajar dalam video dibawah. Video ini mengajar kita mengorat dengan...
  • Apabila Seseorang Tak Dapat Kawal Diri
    on Jan 31, 2011 in diri tak terkawal
    Apa tindakan anda apabila anda betol2 tak dapat nak tahan diri apabila berdepan satu live show ?? Adakah anda akan lari ke belakang stage? adakah anda akan membuat isyarat potong leher kepada pengarah? Atau anda teruskan sahaja dengan tindakan anda y...
  • The 100 Greatest Movie Insults Of All Time
    on Jan 30, 2011 in movie insults
    Video The 100 Greatest Movie Insults Of All Time hanya sesuai untuk manusia berumur 18 tahun dan keatas sahaja. Manusia yang sedang atau bakal menduduki UPSR, PMR,SPM or STPM dilarang sama sekali melihat video ini. Bikoz nanti hati korang gelap. waha...
  • Handphone Terbaik Dunia
    on Jan 30, 2011 in handphone terbaik dunia
    Korang pernah tengok tak handphone terbaik dunia? Korang pakai enset apa? Blackberry? Nokia C3? Sony Experia? Iphone? Tapi kalau jatuh dari poket seluar pecah kan? nak repair pulak? Berapa pulak kos repair? Ada  warranty? Habes cincai pun 1-2 ta...
  • KISAH PELAJAR KITA DI MESIRkisah sebenar di Egypt baca dan sebarkanMinta jasa baik semua yang berada di Malaysia,Tolong, tolong, tolong, sebarkan pada semua.Tingkatkan kesedaran.Rakyat Malaysia di Egypt perlukan bantuan kerajaan.Secepat mungkin.Keadaan di Egypt adalah leb...
  • dr
    on Jan 30, 2011 in dr
    dr ?? apa tu?? nak tau apa yang aku maksudkan dr tu, korang tengok video dibawah. kalau korang tengok sampai habes, korang akan tau apa yang aku maksudkan dr tu. Kalau tak tengok sampai habes korang takkan tau apa itu dr. wahahaha...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close