Follow

Digital Hearty is nothing but just about my personal life and opinion. Whatever in my mind is, Digital Hearty is the place for me to transform my ideas into words... :)

Owner: ainur91

Listed in: Personal

Language: Malay

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
647
Total Page Views:
1,794
Total Hits Out:
44
Traffic Chart

Latest Blog Posts for .::Digital Hearty::.

  • Bertukar!!!
    on May 20, 2011 in Cerita Saya
    Alhamdulillah...Setelah hampir 4 jam mengedit, trial and error akhirnya siap la wajah baru blog saya!! Suka2... Dalam kesempatan, nak confess la..Semua lukisan2 yang cute + comel dalam belog ini, bukannya milik ataupun karya saya. Tu...saya amek da...
  • Shiawasena kyōshi no hi!
    on May 16, 2011 in Perkongsian IPs Life Diari Hati
    幸せな教師の日!(Shiawasena kyōshi no hi!)Apa tuu? * * *Hari ne 16 Mei 2011.16 Mei bermakna...habis exam untuk subject English Academic? Takk..Hari ini Hari Guru buat guru-guru seluruh Malaysia.Jadi, sebelum saya teruskan kepada point seteru...
  • Solat..bukan bebanan!
    on May 9, 2011 in Perkongsian
    Musim exam bagi bakal2 pendidik kembali lagi. Entah kenapa, exam kali ini mengingatkan saya akan suasana exam ketika di bumi matrikulasi dulu. Terkenang...suasana Surau Irfaan. Minggu2 macam ne, pasti Lajnah Akademik dengan aktiviti Study Group.
  • Salam Imtihan
    on May 6, 2011 in IPs Life
    Kesibukan menghambat diri..Aktiviti kelas, tugasan yang tak siap2, aktiviti kelab dan persatuan..Tapi, Facebook masih lagi sempat online.Sibuk eh tu??? : :: : :: : :: : :: : :: : :: : Imtihan a.k.a. exam a.k.a peperiksaan dah dekat.Bagi yang study di...
  • Zina Hati Part 2 (lagi...)
    on May 1, 2011 in Perkongsian
    Assalamualaikum. Kedatangan kali ne, sekali lagi nak bincang pasal zina hati yang dipostkan dalam entri sebelum ne.[Entri ne...] Terus terang, minta maaf dulu sebab mungkin tindakan copy paste secara melulu tanpa baca dengan teliti dan bertanya kepad...
  • Sekolah menengah kali kedua??
    on Apr 30, 2011 in IPs Life
    Minta maaflah. Petang ni agak kebosanan. Tangan gatal nak menaip. Blog jadi mangsa... Herm...bagi yang da masuk maktab perguruan a.k.a institut pendidikan guru, setuju atau tak kalu saya katakan,masuk ke sini ibaratnya masuk sekolah menengah lag...
  • Zina Hati
    on Apr 28, 2011 in Perkongsian
    Hampir sebulan blog ditinggalkan berhabuk disebabkan 'sibuk' dengan aktiviti kampus. Dan, pagi-pagi ne nak kongsi sikit pasal zina hati. Ikut benar, pengisian ne saya dapat dari Facebook. Jadi, nak share dengan sahabat-sahabat di luar sana.
  • Remaja + Chenta
    on Apr 6, 2011 in Tentang Cinta
    Dan, sekali lagi hari ini saya membawa entri tentang remaja + chenta dalam DigitalHearty ini.Terus terang, saya MEMANG suka sangat2 nak tulih2, taip2 sal remaja dan apa2 yang berkaitan dengan topik chenta ne. Mungkin sebab saya pun dalam lingkungan u...
  • Kukecapi bahagia..
    on Apr 5, 2011 in Diari Hati
    :ALHAMDULILLAH:: Tahmid dan syukur ke atasMu ya Allah.Sungguh, bahagia itu benar-benar bermula dari hati..Bahagia yang Kau ilhamkan kepada hamba-hambaMu.Berada di jalanMu ini, meskipun memang tidak mudah namun cukup mendamaikan hati saat diri bergera...
  • Catatan Subuh 4 April
    on Apr 3, 2011 in Diari Hati
    Bismillahirrahmannirrahim.. Pertamanya, syukur alhamdulillah ya Allah kerana Kau masih lagi memberikan ruang dan peluang untukku bernafas di bumiMu, mengharap secangkir kasih, maghfirah dan hidayah dariMu meskipun aku bukanlah hambaMua yang baik atau...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close