Follow

it all about my life and everything that happen around me

Owner: frizz1514

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: kehidupanku, epilog, amirul, fariz

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
398
Total Page Views:
662
Total Hits Out:
59
Traffic Chart

Latest Blog Posts for epilog kehidupanku

  • on Nov 12, 2011
    aku menyesal dengan aku buat!!!!!!!!!!!that it....fullstop tolong ampuni aku YA ALLAH...
  • on Nov 8, 2011
    aww... gua membaca dengan penuh perasaan... apa ka hal gua emo sangat pagi2 buta tak taw... wait...gua bukan baca novel...tapi gua baca blog orang... sweet ... macam gua pula yang ada kat situ masa tu... even i not... pfft.. apa benda aku mengarut ni...
  • hidup tak bermakna
    on Nov 3, 2011 in result
    AMARAN: ISI KANDUNGAN POST TIDAK SAMA DENGAN TITLE DAN SANGAT PENDEK hari ni 04 NOV 2011... dan hari ni nampak gaya ramai yang gembira.. tahniah aku ucapkan tapi aku tak gembira sebabnya orang lain yang dapat result,aku pula yang tension! mau ti...
  • P U A S
    on Oct 29, 2011 in IAWT rubbish
    AKU PUAS.... HAHA.... CHELSEA 3 - ARSENAL 5 (STAMFORD BRIDGE)   MINGGU LEPAS DAH TENGOK MU 1 - MC 6(OLD TRAFFORD)   in-arsene-we-trust...
  • Double WW#1
    on Sep 14, 2011 in hidupku aku
    As-Salam,  Selamat tinggal Selamat datang - New Life Wassalam...
  • Hari ni 13 syahwal
    on Sep 11, 2011
    As-Salam,tahukah anda?semalam 12 syawal ialah birthday saya? .............of course la anda tak tau sebab tak ramai orang ambik tau pun tarikh kelahiran mereka dalam bulan islam or kelendar hijrahaku rasa bersyukur aku dilahir 12 hari lepas umat isla...
  • quotes of the day
    on Aug 21, 2011 in sharing quotes
    As-Salam,'Ada ramai lelaki di luar sana mesti lebih suka berdiam diri, senyap, bila perempuan membebel atau marah-marahkan sesuatu. Banyak lelaki macam itu. Tapi, seriously aku cakap tadi. Berdiam diri bukan tanda setuju' komen tambahan dari kenyat...
  • |-.-|"
    on Aug 15, 2011 in suka suka Copy paste
    As-Salam, Awak sayang dia.Awak sayang dia sepenuh jiwa.Awak sayang dia kalah awak sayang nyawa.Awak sayang dia sebab pada awak dialah segalanya.Awak cinta dia.Awak cinta dia sampai tahap buang manusia.Awak cinta dia hingga lupa segala benda termasuk...
  • Tulis
    on Aug 13, 2011
    As-Salam,tiba tiba aku rasa nak tulis lar..tapi aku tak tau nak tulis pasal apa...blog ni dah dekat 2,3 tahun.,tapi cara penulisan tetap samapersonal matter come firstaku pun buntu la.apa nak jadi dengan diri aku niserba tak kena benda yang aku...
  • Luahan Ikhlas
    on Jul 31, 2011 in update duniaku
    As-Salam,tak ada apa yang lama pun sebenarnya.lama tak update,lama tak online.rasa macam katak dalam kolam pula.tak tau apa apa pasal dunia luar.hanya stay dekat dalam satu kawasanyang membuatkan aku rasa bukan manusia tapi katak.yela aku sambung stu...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close