Follow

personal blog

Owner: wootwoot

Listed in: Personal

Language: Malay

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
37,941
Total Page Views:
70,467
Total Hits Out:
63
Traffic Chart

Latest Blog Posts for ! woot woot

  • Apabila Bukan Islam “Menjaga” Tempat Solat Kita
    on Oct 19, 2011 in umum
    Salam sejahtera kepada semua pembaca yang sudi menjengah ke ruangan ini.pertama sekali terima kasih kepada admin yang sudi postkan entry TunTeja ini.ini hanyalah sedikit kisah yang saya cuba sampaikan dan cuba untuk meminta pendapat sekalian yang mem...
  • Petua Menjadi Pelajar Cemerlang Menurut Al-Quran
    on Oct 13, 2011 in rohaniah umum
    Anda inginkan petua-petua untuk menjadi pelajar cemerlang walau di mana sahaja anda berada? Apa kata kita renungkan kembali beberapa petua atau tips kejayaan yang telah Allah SWT titipkan di permulaan surah Al-Mu’minun, surah yang ke-23 di da...
  • Berapa Banyak Plugin Yang Anda Perlukan Untuk Sesebuah BlogBlog Bukan Tentang Plugin, Tetapi Anda Anda baru menulis? Anda baru kenal apa itu blog? atau Anda merupakan blogger baru? Tidak kisah rasanya anda baru atau sudah lama dalam bidang penulisan blog. Namun terdapat perbezaan antara blogger baru dan blog...
  • Aku Seorang Peminta
    on Oct 8, 2011 in muhasabah rohaniah
      Kita sering memanjatkan doa dan meminta kepada Sang Pencipta, Sang Pemberi Rezeki, dengan segala macam permintaan dan hajat. Samada dikala waktu terluang mahupun dikala kesempitan, pada setiap ketika dan saatnya. Disaat sesudah selesainya solat ma...
  • Takkan Pernah Engkau Biarkan Hamba-Mu Menangis
    on Oct 7, 2011 in muhasabah
    Sudah lama rasanya Tunteja tidak meninggalkan coretan disini.hari ini Tunteja ingin kongsikan satu lagu begitu menarik untuk dihayati.sebelum itu mari kita bina penghayatan. Roda hidup kita saban hari, menjadikan kita serba matang dalam segala hal.ki...
  • Tanya Artis Isu Hudud,Ape Motif ?
    on Oct 6, 2011 in umum
    Susah sebenarnya nak  hidup cara ‘islam’ kat bumi Malaysia ni kalau dah pucuk pangkal pimpinan berfikir gune lutut, dan pentingkan ekonomi dan kekayaan semata mata, jauh meninggalkan hukum hakam islam di belakang. Memang semua maklum, hu...
  • Maksud Bulan-Bulan Islam
    on Oct 5, 2011 in umum
      Muharram Muharam  ertinya diharamkan. Bulan ini merupakan bulan yang termasuk dalam senarai bulan-bulan yang diharamkan berperang. Safar Safar adalah bulan ke-2 dalam bulan Islam yang bererti kosong, kerana penduduk Arab ketika itu keluar dari ka...
  • Someone Ask Me To Write Something Personal In My Blog,Should I ?
    on Oct 4, 2011 in umum
    Erk tajuk kemain panjang..hehe..dengan grammar tunggang langgang, who cares . Aku berani jugak speaking.haha.Btw what the hell aku tetibe buat post  tajuk macam ni ? Easy,i called this blog as personal blog, tapi orang cakap entry aku semua macam ar...
  • Kesempurnaan WudukIBADAH wuduk memiliki kedudukan tersendiri di sisi Allah dan ia adalah kunci permulaan bagi ibadat solat. Wuduk juga berperanan untuk menenangkan jiwa supaya dapat menumpukan perhatian terhadap solat. Selain itu, wuduk juga boleh menyegarkan badan se...
  • Halal Kah Kaedah Keuntungan Melalui MLM
    on Oct 1, 2011 in umum
    Saya diajak rakan baik saya untuk melibatkan diri dan menambah pendapatan dari satu jenis perniagaan MLM di malaysia ini.setelah saya kaji cara pengagihan pendapatan, saya dapati ada beberapa perkara yang tidak memenuhi syarak.saya bingun, saya bukan...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close