Follow

satu titik permulaan..

Owner: rafinamimi

Listed in: Home & Garden

Language: Malay

Tags: rafinamimi, dunia kami, autistik, autisme, contest photogediks

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
727
Total Page Views:
1,477
Total Hits Out:
52
Traffic Chart

Latest Blog Posts for dunia kami

  • SEKALI LAGI ENTRI MINTA MAAF..
    on Mar 10, 2011 in luahan rasa hati
    Selamat malam jumaat kepada mereka-mereka yang sedang membaca entri ini..semoga kalian berada dalam keadaan yang memuaskan dan tidak seperti aku yang kini sedang menanggung selsema,batuk,sakit perut dan sakit kepala..sejak kebelakangan ini kesihatan...
  • 'DUNIA KAMI' DI TERJAH OLEH MAK DARA..
    on Mar 9, 2011 in tentang blog
    Selamat hari khamis semua..sejak sehari dua ni aku jarang sekali membuat aktiviti blogwalking oleh kerana kesihatan kurang mengizinkan untuk berbuat demikian sehinggakan aku sikit pun tak sedar 'DUNIA KAMI' sudah pun di terjah oleh seorang blogger pe...
  • JARINGAN PERTAMA SAFEE SALI UNTUK PELITA JAYA..
    on Mar 9, 2011 in berita
    Tak mahu taip panjang-panjang sebab hari ni aku sakit perut..jom kita layan je video ni..
  • TUTORIAL RINGKAS (CARA BUAT SCROLL UNTUK BLOGLIST)
    on Mar 7, 2011 in tutorial
    Ada permintaan lagi dari kak piasara dalam henpon tadi..hehe..tadi kak pia ada call kita ye..seronok la dapat dengar suara kawan-kawan blogger secara live ni..hihihi..kali ni nak tunjuk pula cara bagaimana nak simpan bloglist dalam bentuk scroll..lih...
  • TUTORIAL RINGKAS (HEADER DI TENGAH-TENGAH)
    on Mar 6, 2011 in tutorial
    Hari ni rajin nak buat tutorial sikit la..hehe..ini pun di sebabkan aku tengok ramai yang mempunyai header duduk di sebelah kiri page..tak tahulah samada memang sengaja mereka nak buat header di sebelah kiri atau sememangnya mereka tak tahu nak edit...
  • KAMI PUN NAK HIDUP JUGA..
    on Mar 6, 2011 in sudut prihatin
    "kami cuma menumpang seperti kamu juga" Assalamualaikum..petang ni rasa nak buat entry pasal kucing la..idea nak buat entry ni datang sebaik saja aku bagi kucing makan tadi..hehe..kucing ni sebenarnya sudah menjadi sinonim dalam kehidupan...
  • QASEH RAIHAN PUNYA PASAL LA NI..
    on Mar 5, 2011 in secebis hiburan
    Sape-sape yang satu aliran dengan baya-baya usia kami ni kan,tentu masih ingat dengan cerita MAERO ATTACK satu drama bersiri dari negara JEPUN yang popular sekitar tahun 1991 kalau tak silap aku la.. Entah kenapa pula agaknya aku buat entry ni ye..he...
  • MELUR JELITA DATANG.....JENG.....JENG.....!!
    on Mar 5, 2011 in segmen
    MELUR JELITA Selamat hari sabtu kepada semua pembaca-pembaca sekelian..hari ni aku nak join satu segmen yang di kendalikan oleh seorang kakak jelitawan kita ni..beliau sedang mengadakan satu segmen review blog dan aku harap pada sesiapa yang bermina...
  • AKU PUNYAI CARA SENDIRI..KAMU??
    on Mar 5, 2011 in tentang blog
    Ramai penulis-penulis blog yang mempunyai cara mereka sendiri apabila menguruskan sesebuah blog milik mereka..aku pun tidak terkecuali dalam mengendalikan blog sempoi kesayangan aku ni..aku sayang blog aku ni tau..ingat aku buka blog ni sekadar main-...
  • BILA SUAMI CEREWET..
    on Mar 5, 2011 in kisah kami
    'mie..berapa kali nok kabo jangan letok tengkuk ayam dalam gulai..abang dok wehi..''eh..dok ingat pulok..maaf deh..dok apelah,jangan makan..biar mie makan dok ape..''se lagi..jangan letok kaki ayam,hati ayam,pedal ayam..abang dok wehi semua tu..''yel...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close