Follow

ini blog tutorial, cerita masa kini, pendapat aku dan download place

Owner: aminz

Listed in: Entertainment

Language: Malay

Tags: download free, gossip artist, news, tutorial, cerita aneh

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
12,019
Total Page Views:
15,712
Total Hits Out:
63
Traffic Chart

Latest Blog Posts for A - z blog

  • Are you bean?
    on Mar 9, 2011 in Borak Kosong
    Mukadimah, terlebih dahulu...korang baca cerita ini: Encik kacang merupakan seorang pekerja  yang baru  diambil bekerja di sebuah syarikat pembersihan. Hari ini merupakan hari pertamanya memulakan kerja sebagai tukang sapu aka cleaner. oleh...
  • Review filem :Hikayat merong mahawangsa
    on Mar 9, 2011 in Review
    Hari ini merupakan hari pertama filem ke-8 terbitan kru studio iaitu Hikayat Merong Mahawangsa ditayangkan di pawagam..sapa nak tengok? ok sila hentak mouse anda!. aku nak review dalam bentuk poin je ni..korang kalau baca ayat panjang-panjang pun bos...
  • sir alex ferguson lawat singapura..betul ke?
    on Mar 8, 2011 in Borak Kosong
    Dengan penuh perasaan ingin tahu..aku nak tanya pembaca sekalian..lagi-lagi kepada peminat manchester united..korang rasa sir alex furguson pernah tak datang ke singapura?...sila jawab di ruangan komen kalau ada.. inilah sir alex ferguson kalau kora...
  • Rumah sewa aku ada hantu
    on Mar 7, 2011 in Dunia Borak Kosong
    Terkejut? seram?.....lantak korang la..aku bukannya nak cerita kisah hantu pon...korang tahu kan hantu ni dalam kata lain adalah syaitan nirrajim..orang kita panggil macam-macam, kalau bungkus je kita panggil hantu pocong, kalau cam pempuan rambut pa...
  • kalau la aku boleh dapat ipad 2
    on Mar 6, 2011 in Gadget
     Pada tarikh 11 mac 2011 ini..syarikat apple mengeluarkan satu lagi gadget yang stylo dan bolehla mempoyokan diri korang kalau mempunyai gadget ini..aku cakap pasal apa ni? mestilah mengenai ipad 2 .. nak tengok sebab apa aku cakap korang boleh...
  • Jane russell dalam kenangan
    on Mar 6, 2011 in artis
    sape nenek  ni ? inilah jane russell ..artis amerika dolu dolu yang sering dikaitkan dengan simbol sex . kalau dolu dolu memang cantik tertarik dan mampu membuat hidung para lelaki berdarah..tapi dah tinggal kenangan...dia dah takde..aka da...
  • Poker face ataupun penghidap sindrom mobius
    on Mar 6, 2011 in Dunia
    Aku tak ingat la bila masa aku baca artikel mengenai penyakit sindrom mobius ini..yang pasti ,pada masa itu aku amat tertarik dengan artikel ini..bukan apa..siyes aku ni bukanlah suka sangat baca surat khabar..kalau beli pon baca halaman belakang je.
  • Justin bieber hair cut
    on Mar 6, 2011 in artis Gossip
    Patutla aku pelik je tengok si justin bieber justin bibah aka justin bibir ni..rupanya dia dah kerat rambut dia..sumber mengatakan dia kerat rambut sebab nak wat kerja amal dengan menjual rambut dia..haduii kalau dah femes ni rambut pun korang boleh...
  • Almy Nadia takde twitter
    on Mar 5, 2011 in Gossip
    "kepada semua peminat saya ALMY NADIA,tolong jangan percaya akan fan page,akaun fb yg lain.akaun twitter yg bernama almy nadia....saya hanya ada akaun fb yg ini sahaja.MINTA TOLONG KERJASAMA YG LAIN...JGN TERTIPU YE...BAGI YG MENYAMAR TOLONG BERHATI...
  • Ngada-ngada tak banner blog saya?
    on Mar 5, 2011 in Borak Kosong
    Korang dah nampak kan? header baru blog aku ni..jangan buat-buat tak nampak la..aku luku kang sorang -sorang..haishh. Hari ni aku adalah hari ahad..(ada kena mengena ke aku bgtau) kepada mereka yang rasa nak muntah tengok header baru blog ini..ok kor...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close