Follow

Blog about random stuff, general knowledge, entertainment, food

Owner: humanbeing

Listed in: Personal

Language: Malay

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
21,326
Total Page Views:
38,983
Total Hits Out:
49
Traffic Chart

Latest Blog Posts for .Aku Man Yusoef.

  • Sebab aku TAK SUKA drive masuk K.L
    on Jul 20, 2011
    Masuk K.L disini bermaksud keluar berjimba ke pusat membeli belah di Kuala Lumpur yea. Kenapa Kuala Lumpur? Sebab aku tak kesah sangat drive kat Batu Pahat. Anytime jek. Tak da masalah. Yela, beza kot Batu Pahat dengan K.L, ibaratnya Batu Pahat tu Lo...
  • (Review) Harry Potter and Deathly Hallow Part 2. Selamat tinggal Hermione Granger
    on Jul 18, 2011
    Semalam bersamaan hari Ahad 17hb Julai aku tengok Harry Potter and the Deathly Hallow Part 2 di Mid Valley. Serius perasaan nak menonton siri penjelajahan ahli sihir terkenal dunia ni bercampur baur. Emosi tak hengat la. Perhatian yea, aku cerita aga...
  • Kenanganku bersama Harry Potter, Hermione Granger, dan Ron Weasley
    on Jul 15, 2011
    Tajuk nak macam aku satu roomate dengan Harry Potter dalam rumah Gryffindor kat Hogwarts kan. Pepagi kejutkan dia bangun."Harry bangun, kita ada kelas Herbology pagi ni". Pastu Harry jawab "Oh okay, terima kasih Osman". Ko dapat bayang...
  • Hamster dan Guinea Pig gaya faux hawk David Beckham
    on Jul 13, 2011
    Nampaknya aku tak rajin sebab cerita ni tergendala di draft tak mahu publish hampir seminggu selepas entry pasal kucing ni. Tak mahu yea kawan-kawan. Beliau tak mahu keluar, nak duduk lama-lama dalam draft. HAHA. Ok tak lawak sebenarnyaTutup buka pas...
  • Wordless Wednesday #5 : Transformasi atau Reformasi??
    on Jul 12, 2011
    Wordless Wednesday :Pada hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan segalanya*Malas aku nak susun gambar ikut turutan***********...
  • Orang Sebok Bersih 2.0 aku sebok tengok Transformes
    on Jul 10, 2011
    Ko nak tahu tak? Susah bebenor aku nak tengok Transformers Dark of The Moon ni. Nak tengok minggu lepas, boleh tiket dah habis, pastu balik kampung konon-konon nak tengok Transformers pon tak sempat. Pastu booking awal-awal tengok Sabtu, tapi orang l...
  • Sekitar Perhimpunan Bersih 2.0
    on Jul 9, 2011
    Aku rasa macam cari nahas jek semalam pergi Times Square semata-mata nak tengok wayang sedangkan orang lain sebok tak nak masuk K.L sebab perhimpunan Bersih 2.0. Hah ko tak rasa sawan kah disitu? Tapi takpe, pengalaman tu. Macam lah ko pergi perhimpu...
  • Haiwan Peliharaan - Kenapa aku lagi suka Hamster atau Guinea Pig berbanding kucing
    on Jul 5, 2011
    Kalau sebut pasal haiwan peliharaan, rata-rata orang mesti akan pilih kucing, ataupon ikan emas, atau burung nuri atau tupai. Grr, aku tak tau la kenapa, aku selalu ada masalah nak buat ayat pendahuluan di blog. Mesti ntahpapeNak di jadikan cerita, l...
  • Superhero Pilihan Gua - Batman
    on Jul 2, 2011
    Kan sekarang kat wayang asyik cerita pasal superhero jek kan. Green Lantern la, Troy, Transformers pastu X-Men la. Harry Potter superhero gak ke?? Grr, tak habis-habis kan. Mana la bebudak sekarang tak berangan macam-macam. Dah besar nanti nak jadi U...
  • Wordless Wednesday #4 : Cover Album Kumpulan Nasyid. LOL!
    on Jun 29, 2011
    Wordless Wednesday :Pada hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan segalanya**********Dah lama tak tepek gambar sendiri kat blog. HAHAHA. Eh...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close