Follow

semuanya kisah saya dan sahabat...ada jugak berkongsi info!

Owner: lynn8384

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: tip kurus,, miera liyana, cukur bulu

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
52
Total Page Views:
72
Total Hits Out:
47
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Lin Azlina Riang Ria

  • NADIA...SUKA SGT HADIAH TU...TQ
    on Apr 2, 2011
    Entri khas buat NADIA AR-RUMAISHA kerana sudi memberikan saya hadiah hari lahir yang sangat bermakna! Untuk pengetahuan semua, kami tinggal kat negeria yang sama tapi masih belum sempat nk jumpa. Aritu dah nyaris2 nak jumpa tp xjadi pulak..apapun, sa...
  • Petrol RON97 naik 20 sen, kuat kuasa tengah malam ini
    on Apr 1, 2011
    Petrol RON97 naik 20 sen, kuat kuasa tengah malam ini Oleh G ManimaranApril 01, 2011KUALA LUMPUR, 1 April - Harga petrol RON97 akan mengalami kenaikan 20 sen seliter mulai tengah malam ini, demikian menurut sumber-sumber industri hari ini.Dengan kena...
  • Perhatian kepada nama-nama tersebut
    on Mar 31, 2011
    Assalamualaikum. sepertimana korang dah sedia maklum, my 3rd GA dah tamat aritu lagi. Pengumuman pemenang pun dah di buat. Jadi, sesaper yang masih belum tengok entri pengumuman tu sila RUJUK ENTRI PENGUMUMAN PEMENANG ni yer. Lin bagi masa sehingga h...
  • Mahalnyer...Good year
    on Mar 30, 2011 in tayar good year
    Semalam rabak kejap poket saya gara2 viva sayang. Hurmmm..demi viva syg terpaksala kan.Dah puas survey rata2 kuantan tu smpai kat semambu tau..bukan apa.nk dapatkan harga yang terbest!Akhirnya saya melaburkan duit kt ekdai cina kat Jalan Wong Ah Jang...
  • Rahsia Solat dari sudut Sains dan Kesihatan
    on Mar 29, 2011
    Tahukah anda bahawa solat boleh merawat penyakit yang kritikal ?Prof Dr Wan Abu Bakar (kanan) bersama Dr Fatimah dan Ng Siew Chok bersama buku mengenai rahsia solat dari segi sains. HASIL kajian Jabatan Kejuruteraan Biomedikal Universiti Malay...
  • Rezeki bercuti menang GA
    on Mar 28, 2011
    semalam saya bercuti sebab nk menguruskan my viva 4eva...So, seharian saya tak online semalam. Dah tengah2 malam baru nk bukak tenet cek sesuatu. Ada satu yang menghampakan tapi nk citer yang gembira jerla...sebenarnya penganjur, cik azie ni ber...
  • Tersentuh rasa hati dengan video ni.
    on Mar 27, 2011
    Masa blogwalking tadi Lin terjumpa satu post kat blog kak aisya pasal video ni.Taknak buang masa, jomlah kita hayati sebagai seorang Islam...Pasti tersentuh hati... Sebelum tu kredit to ibnusyukran atas perkongsian video tu yer...
  • Saya Mahu Header Percuma!
    on Mar 26, 2011
    Yied, nk header percuma yer! Nak ganti header skang ni..al maklumlah dah xvalid lagi url tu..hehe...
  • BE baru lagi arini :)
    on Mar 26, 2011 in Buffered earning
    Seronoknya...baru jer semalam dapat 2 BE baru, arini nuffnang baik hati lagi nak bagi BE baru kat blog contest saya tu. Padahalnya tak update sangat sekarang ni... Status nuffnang saya still GLITTERATI even saya pasang iklan dari tempat lain. Jangan...
  • baucer RM500 OLI COLLECTION
    on Mar 25, 2011 in MENANG GA oli collection
    Ingat lagi tak saya buat post b4, Menang CONTEST OLI COLLECTION BAUCER RM500...Mulanya ingat bley tukar duit tapinya tak boleh...kena tebus barang OLI COLLECTION jer. Tak kisahla kan. Dapat juga amik yang berkenan kat hati secara percuma! Barang...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close