Karepmu Yak Apoo Eee Google Blogs



Follow

Padahal mau wes ngawe tattoo, Trus langsung tek spam, Karepmu yak apoo eee google, Gek gurung oleh.. sedino, Wes purek gak gawe mane, Ono coro lio, Supoyo gak tek spam google, Ono bocah wadok tek.. ngiringanku seng nyocot

Owner: cumi

Listed in: Lifestyle

Other Tags: Padahal mau wes ngawe tattoo, Trus langsung tek spam, Gek gurung oleh sedino, Wes purek gak gawe mane



Trending Topics

Close