Shqip BlogsFollow

Mp3 music downloads in Albanian language, for Albanians, and new music videos from various artists.

Owner: Albaniax

Listed in: Music

Other Tags: muzik, albanian, mp3, video

Follow

Lajm-Shqip eshte platforma qe pajis diasporen shqiptare me lajmet me te fundit mbi aktualitetin,.. politiken, ekonomine e teknologjine ne Shqiperi dhe kudo

Owner: cindyal

Listed in: Politics

Other Tags: lajm shqip, lajme

Follow

Ne ket webfaqe mund ti gjeni te gjitha humoret shqip siq jan stupcat, o sa mire, qa ka shpija,.. apartamenti 2xl, dhe shum humore tjera...

Owner: tonkeri

Listed in: Humor

Other Tags: humor shqip, o sa mire, qa ka shpija, stupcat, apartamenti 2xl

Follow

Do you like ?

Owner: lajmshqip

Listed in: InternetTrending Topics

Close